2008-06-14, 15:18
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i szczupłe do lata :) II
Heloł 
Cytat:
Napisane przez xal
Pewnie że możesz, może troszkę ruchu wniesiesz w ten wątek bo większość chyba już pochudła  i sie nie odzywa.
|
Heh, mnie się tak szybko nie pozbędziecie Jeszcze długa droga przede mną 
Cytat:
Napisane przez 1stLaDy
dalej waze 60 kg ale wymiarki troszke polecialy
teraz mam :
90 - biust
91 - pupa
80 - boczki
65 - talia
25 - ramie
51 - udo
33 - lydka
|
Bardzo fajne wymiary, gratuluje 
Ja mam fioła na punkcie nóg, więc mnie najbardziej interesują wymiarki właśnie z tej zcęści ciała i nie mogę wchodzić na wątek ze zdjęciami nóg, bo się załamuje, że ja takich nigdy nie będę miała 
Mam do was kilka pytań. Mam nadzieje, że pomożecie 
1.Moje śniadanie: 150g wiejskiego lekkiego, 4łychy płatków owsianych, 1łycha otrębów pszennych, 1łyżeczka błonnika, owoc- Może być?
2. Ile ww w postaci ryżu brązowego powinno się spożyć po treningu siłowym? Myślicie, że starczą 4łyżki?
3.Jak powinien wyglądać posiłek z HITem/interwałami? Słyszałam, że posiłek przed nie ma konkretnych wymogów(u mnie byłoby to śniadanie, czyli ad.1), a po białko+ warzywa? Chyba nie dodaje się ww?
4.Lepiej 2całe jajka+50g chudego twarogu+warzywa czy 1jajko całe, 1białko, 50g chudego twarogu+ kilka orzechów+warzywa?
5.Wieczorem zazwyczaj jeżdzę 45min-1h na rowerze zwykłym lub stacjonarnym, potem jest kolacja czysto białkowa. Czy takie jezdzenie ma sens? Dodam, ze na bank bede w tyg. cwiczyc 3x silowy i 3x interwaly/HIT.
6.Dlaczego popicie aspiryny kawą jest szkodliwe?
7.Rano kiedy wstaje mam mała oponkę pod pępkiem, a w miarę jak upływa dzień, po posiłkach, a przede wszystkim po wypiciu dużej ilości wody to brzuch mi rośnie, tak właśnie od pępka w dół. Czemu tak jest? Czy da się to zmienić? Myślałam, że może mam jeszcze bardzo słabe mięśnie brzucha i to dlatego, ale mogę się mylić..
Dużo tych pytań Wybaczcie, że niektóre są tak szczegółowe i może błache, ale mi zależy na bardzo dobrze ułożonej redukcji. Odchudzam się już miesiąc i czas bardziej zaostrzyć wymogi.
Ułożę jeszcze plan ćwiczeń i też wkleje do oceny.
Mam nadzieje, że znajdzie się dobra duszyczka i mi pomoże
|