Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-15, 09:15   #4277
Friese
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Pytałam jakiś czas temu o zapach do sypialni, nie chemiczny i nie w sprayu.
Polecono mi patyczki z rosmanna ale one nie pachną
już kilka godzin stoją w wazoniku i czuję je tylko jak przystawię nos do patyczka, a tak to zero zapachu....

polecicie jakiś inny zapach do sypialni / salonu?

byleby nie chemiczny i nie w sprayu.
kiedyś używałam air wick patyczków ale pachniały może 4 dni tylko.

a z rosmanna kupiłam te i nie pachną wogóle
Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Te patyczki musza porządnie nasiąknąć,u mnie Lech biały dopiero na drugi dzień...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78808491]A może spróbuj wosków albo świeczek zapachowych?[/QUOTE]

wosk trzeba pilnować a ja chcę wyjść z domu i wiedzieć że mi mieszkanie nie spłonie kiedys używałam ale trzeba pilnować by się paliło i temu nie chcę takiego rozwiązania
ale dziękuję!

Cytat:
Napisane przez nelciak Pokaż wiadomość
Zrób sobie potpourri na mokro, przepisy w googlu. Jeśli nie odpowiadają ci ani świeczki, ani kominek (czyli zgaduję ze zarówno woski jak i olejki), i ma być naturalnie, to może być cięzko kupić coś w sklepie...

Znalazlam jeszcze przepis na odswiezacz z sody oczyszczonej i olejkow eterycznych:
http://www.akademiawitalnosci.pl/jak...y-i-za-grosze/
Az sama zrobię
dziękuję!
świeczki i kominek i woski odpadają bo ja muszę być w mieszkaniu cały czas a ja lubię wejść do mieszkania z zewnątrz i czuć piękny zapach. a jak zostawię palący siępodgrzewacz pod kominkiem z woskiem / olejkiem to nie mogę wyjść z domu

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;78811431]Ja dostałam ostatnio w prezencie świeczkę Hagi. Bardzo intensywnie pachnie przy paleniu.[/QUOTE]

niestety świeczka odpada bo muszę być w mieszkaniu jak ją palę

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Zwróć też uwagę na to, że jak się przyzwyczaisz do zapachu, to go nie będziesz dobrze wyczuwać. Btw wystarczy świeczka zapachowa, ja kupuję te standardowe, dostępne w marketach (np. kaufland, leclerc) i zapach jest mega mocny jak postoją z 15-20 minut. Czuć na cały duży pokój, wchodzi się jak do budyniu albo krainy pomarańczy

A z takich eko pomysłów to bym rozsypała skórki pomarańczy lub mandarynki, to dopiero daje zapach na pomieszczenie, szczególnie w większej ilości
dzięki za odp, szukam dalej

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Czuje sie winna

Ale bardzo dziwne, moje wciaz pachna a to juz ponad miesiac

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
hehehe nie nie jest okej, dzięki że poleciłaś, a moje patyczki w sumie jak wchodzę do pokoju to czuję je DELIKATNIE, prawie nie wyczuwalne, ale jak przystawiam do nich nos to ten zapach jest PRZEPIEKNY i szkoda ze nie sa intensywniejsze

muszą stać w tym specjalnym pojemniczku czy jak kkupiłam wkład w plastikowej buteleczce to mogę do tego plastiku wsadzić? bo wsadziłam i może temu pachną słabo

ale zapach przepiękny i bardzo naturalny, zero chemii

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Dyfuzor i olejki eteryczne.
zaciekawiłaś mnie i szukałam na allegro ale koszt to minimum 60 zł i do tego one działają np 4 godziny i pada im bateria... więc nie wiem czy to takie wygodne , pewnie takie co działają dłużej kosztują ponad 100 zł... a Ty jaki masz? jak długo działa? i jak często ulatnia się zapach?

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2017-11-15 o 09:16
Friese jest offline Zgłoś do moderatora