2008-06-14, 16:38
|
|
Raczkowanie
|
Blond włosy - odrosty
Witam wszystkich jestem tu nowa Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zamieszczam moje pytania.... A więc taki jakiś czas temu zafarbowałam włosy na blond, niestety sama i jak większości z was wyszły mi pomarańczowo żółte, więc poszłam do fryzjera i zrobiłam balejage brąz blond, a potem wyciąganie blondów. Teraz mam malutkie prawie niewidoczne (chociaż trochę je widać pasemka brąz) i grube pasemka blond, nie jest to biały blond, takich hmm... kilka odcieni blondu i trochę brązu. No ale zaczęły się pojawiać odrosty i nie wiedziałam, że będzie aż taki problem !
A więc chciałam od odrostów farbować włosy już tylko na jasny blond, a tu mi fryzjerzy mówią,że nie dadzą rozjaśniacza na moje 3 cm odrostów bo zniszczą mi włosy...
W końcu poszłam do jednego z lepszych salonów fryzjerskich, pani która mi farbowała włosy nie powiedziała mi, że zafarbuje je najśilniejszą fabrą, a nie rozjaśniaczem, tak więc teraz, mam takie dziwne hmm... bardzo jasny brąz ... ;( i dodatkowo !!!!! żeby usunąć trochę żółtawy odcień moich włosów, zafarbowała mi całe włosy jakimś hmm chyba saszetką na kilka myć ( mam nadzieje, że się zmyje ) i mam teraz taki kremowo -popielaty blond... Napiszcie mi błagam jak najlepiej farbować odrosty, żeby mieć tylko jasny blond i czy jak mam teraz jasne brąz odrosty to czy da się je zmienić na bardzo jasny blond !!!! ;(
Szczerze mam już dość kilku kolorów na głowie ;(
Mój wymarzony blond tu, dwa mi się podobają, co zrobić by taki mieć?:
|
|
|