Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-15, 14:17   #1282
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość

Pokaż

Nie wiadomo w sumie tylko czy ta S. dostała jeden kolor, czy sprzedały inne i dlatego mają tylko ten kolor Różnie może być
Nie mogę wstawić w apce. Ta funkcja jest wyłączona przez administratora... Ani zdjęcie, ani załącznik...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Za wszystkie zakupy/oferty/dealer/dostawy zbiorczo gratuluję.

Kk Ilaneczka ja podobnie kupuje. Musi być fajna obniżka i jakość dobra. sezonowe rzeczy poniżej 30 euro ok. Mam tyle ubrań że naprawdę nie potrzebuje nic na już....na żadną sytuację ...takie zakupy zawsze były bardzo średnie. Jak kiedyś miałam bardzo minimalny budżet to chciałam wszystko, wszystko...jak było lepiej tobfale zakupów niekontrolowanych przeszłam../nieraz/ wyciągnęłam, wnioski i już się tak nie napalam. Ale faktem jest że sporo pięknych opakowań kusi aby mieć w końcu zatrudniają specjalistów aby klient się skusił...

Jak huntery lubisz to popatrz na gumiaki z Timberland u też fajne mają.

Anoli a ja się zastanawiałam co się stało z zegarkiem, pochwal się jak dojdzie. Fajowy jest. I za pogodzenie brawo. Szkoda życie na kwasy...

Mam dość szeroką stopę i wysokie podbicie i huntery mi dobrze leżą. Ale nie uśmiecha mi się wydać 500zl na buty, w których nie będę chodzić zbyt często. A one nie dość, że ładnie (jak na kalosze) wyglądają, to są jeszcze w miarę miękkie/elastyczne. Teraz mam crocsy, ale kalosze z pianki to nie jest dobry pomysł. Moze i nie toną, ale są bardzo sztywne.
Zerknę na Timberlandy jak będę miała okazję pomacać gdzieś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora