Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-15, 17:06   #3025
freya_ka
Zadomowienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny. Pewnie i tak w szpitalu wyladuje, gin mowi, ze skoro tak ciezko mi sie zbija to ciśnienie to tak czy tak musze byc pod kontrola, bo to jest ponad 50 km a w jedna chwile mi moze skoczyc do 160 i wyżej i wtedy trzeba szybko reagowac i nie zdaze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
W sumie będziesz bezpieczna po kontrolą lekarzy

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Dam znac
Serce mi peka, ze na 7 pacjentek, ktore sa w poczekalni jestem jedyna, ktora nie spodziewa sie dziecka..

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Wiem , pytanie właśnie brzmi: jak długi okres czasu jest w stanie wytrzymać człowiek, żeby nie ześwirować . Dla mnie 15 cykli to okropnie dużo, choć wiem, że są dziewczyny, które dłużej wyczekują i lepiej się trzymają. Nie mam czym zająć myśli, tylko dom, praca, studia - ciągle to samo, dlatego tak mi napływa ciągle do głowy ta myśl: a może teraz się uda, może to w tym cyklu, może ten jest przełomowy, tu mnie zakuło, tam ciągnęło - może to się w końcu dzieje?. Sama ze sobą nie mogę już wytrzymać. Tylko po głowie chodzi mi jedno pytanie: dlaczego się nie udaje, czy jestem na to skazana do końca życia?

Matko jak tak sama siebie czytam, to mam wrażenie, że potrzeba mi psychologa...
Współczuje. Przechodziłam to. Musicie się przebadać z M., bo może wystarczy lekkie wspomaganie i zaskoczy

Liven super, że jest plan działania

Zasypiam dziś na stojąco
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora