2017-11-15, 17:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Cytat:
Napisane przez invi_08
Dzieki dziewczyny. Pewnie i tak w szpitalu wyladuje, gin mowi, ze skoro tak ciezko mi sie zbija to ciśnienie to tak czy tak musze byc pod kontrola, bo to jest ponad 50 km a w jedna chwile mi moze skoczyc do 160 i wyżej i wtedy trzeba szybko reagowac i nie zdaze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
W sumie będziesz bezpieczna po kontrolą lekarzy 
Cytat:
Napisane przez liven
Dam znac 
Serce mi peka, ze na 7 pacjentek, ktore sa w poczekalni jestem jedyna, ktora nie spodziewa sie dziecka..
|

Cytat:
Napisane przez Minita
Wiem  , pytanie właśnie brzmi: jak długi okres czasu jest w stanie wytrzymać człowiek, żeby nie ześwirować  . Dla mnie 15 cykli to okropnie dużo, choć wiem, że są dziewczyny, które dłużej wyczekują i lepiej się trzymają. Nie mam czym zająć myśli, tylko dom, praca, studia - ciągle to samo, dlatego tak mi napływa ciągle do głowy ta myśl: a może teraz się uda, może to w tym cyklu, może ten jest przełomowy, tu mnie zakuło, tam ciągnęło - może to się w końcu dzieje?. Sama ze sobą nie mogę już wytrzymać. Tylko po głowie chodzi mi jedno pytanie: dlaczego się nie udaje, czy jestem na to skazana do końca życia?
Matko jak tak sama siebie czytam, to mam wrażenie, że potrzeba mi psychologa... 
|
Współczuje. Przechodziłam to. Musicie się przebadać z M., bo może wystarczy lekkie wspomaganie i zaskoczy 
Liven super, że jest plan działania 
Zasypiam dziś na stojąco
|
|
|