2008-06-14, 18:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Oj, Kasiulka, sliczne te buciki. ja mialam sobie kupic, ale musze czekac na kase, splukani na maxa jestesmy przez te zakupy dla malenstwa. normlnie czuje sie, jakbysmy przygotowywali sie do slubu .
wersta, mi taki fotelik bardzo by odpowiadal, w koncu to dziewczynka, niech troche kwieciscie bedzie . A sasiadowto super masz, ja bym zainstalowala kamere i podala ich do sadu o naruszenie privacy.
Kurzoslawo, bardzo sie ciesze, ze juz jestes i ze jesczez nie rodzisz...w koncu to treche szybko i trzymam kciui aby Twoja Anastazja jeszcze jednak poczekala na wlasciwy czas . A co Ty robilas o 3:40 na wizazu???
Anisia, moj Mario tez sie lubi przeciagac, czuje jego nogi zawsze po prawej stronie w okolicach zeber, a plecki po lewej . Slodkie.
MaladT, powodzenia na egzaminie!!!!
Mala, wczoraj pisalas o golabkach i wiesz jak mnie wzielo? od ponad rok golabka nie mialam w gebie, chyba ide sobie upolowac na balkonie . I to jesczez z mlodej kapusty. Kurde, a moze se zrobie pare takich? w koncu az tak duzo roboty z tym nie ma. A ja tez jadam pozno kolacje, bo juz nabralam takich zwyczai wloskich... sniadanie jedynie cos malutkiego, slodkiego, ja raczej wcinam platki z mlekiem, obiad - trzy dania, a kolcja z reguly o 21-22 i nie powiem, rowneiz dosc porzadkna .
A dzis rozmwialam z mama w sprawie poscieli i juz podobno wyslala, wiec czekam . Nie moge sie doczekac .
A ja dzis pranko zrobilam ubranek malego i co? nic nie schnie, bo wilgotnosc powietrza przekracza 90% .No ladnie. Za to pachnie przepieknie cale pranie i Elu, ten zmiekczacz Chicco jest super, tyle zenie mam porownania, bo tylko ten stosowalam.
|
|
|