Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-14, 18:53   #2485
marticia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))

Oj, Kasiulka, sliczne te buciki. ja mialam sobie kupic, ale musze czekac na kase, splukani na maxa jestesmy przez te zakupy dla malenstwa. normlnie czuje sie, jakbysmy przygotowywali sie do slubu.

wersta, mi taki fotelik bardzo by odpowiadal, w koncu to dziewczynka, niech troche kwieciscie bedzie. A sasiadowto super masz, ja bym zainstalowala kamere i podala ich do sadu o naruszenie privacy.

Kurzoslawo, bardzo sie ciesze, ze juz jestes i ze jesczez nie rodzisz...w koncu to treche szybko i trzymam kciui aby Twoja Anastazja jeszcze jednak poczekala na wlasciwy czas. A co Ty robilas o 3:40 na wizazu???

Anisia, moj Mario tez sie lubi przeciagac, czuje jego nogi zawsze po prawej stronie w okolicach zeber, a plecki po lewej. Slodkie.

MaladT, powodzenia na egzaminie!!!!

Mala, wczoraj pisalas o golabkach i wiesz jak mnie wzielo? od ponad rok golabka nie mialam w gebie, chyba ide sobie upolowac na balkonie. I to jesczez z mlodej kapusty. Kurde, a moze se zrobie pare takich? w koncu az tak duzo roboty z tym nie ma. A ja tez jadam pozno kolacje, bo juz nabralam takich zwyczai wloskich... sniadanie jedynie cos malutkiego, slodkiego, ja raczej wcinam platki z mlekiem, obiad - trzy dania, a kolcja z reguly o 21-22 i nie powiem, rowneiz dosc porzadkna.
A dzis rozmwialam z mama w sprawie poscieli i juz podobno wyslala, wiec czekam. Nie moge sie doczekac.

A ja dzis pranko zrobilam ubranek malego i co? nic nie schnie, bo wilgotnosc powietrza przekracza 90%.No ladnie. Za to pachnie przepieknie cale pranie i Elu, ten zmiekczacz Chicco jest super, tyle zenie mam porownania, bo tylko ten stosowalam.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora