Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-15, 17:24   #3029
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
A no wlasnie ale jak zrobi sie test to przeciez na kupę inaczej sie prze, przynajmniej ja, a inaczej brzuchem. Mam nadzieje, ze tym razem zachowam spokoj i bez paniki uda mi sie przec tak jak trzeba

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj bo teraz zacznę się bać chodzić do łazienki
Siostra mi mówiła, że z wrażenia zapominała oddychać i narzeczony musiał jej przypominać. I ona, i koleżanka po porodzie stwierdziły, że jedno dziecko im wystarczy znowu bratowej tż podobno wszystkie naczynka popękały w trakcie porodu, oczy miała czerwone i plecy całe. Wszyscy wokół straszą

A co do wód - panikowałam niedawno jeśli pamiętacie lekarka powiedziała, że szyjka zamknięta, więc nawet gdyby się coś sączyło to niegroźnie, tylko mam dużo pić. Papierki nie zmieniały koloru przy kilku próbach, więc już odpuściłam badanie, bo miałam wrażenie, że się podrażniłam dodatkowo tym wtykaniem ich i też czasem mi ciekło po nogach, ale bardziej po kąpieli czułam jak mi wszystko wypływa, rano po wstaniu z łóżka jak chwilę pochodziłam.. A jak musiałam gdzieś wyjść i nie było łazienki do zmiany wkładki to w ogóle tragedia. Teraz dostałam nowe globulki na infekcję i jest o niebo lepiej. W ogóle zastanawiam się czy ta infekcja tak się wlecze bo może za płytko je wsadzałam, tu lekarka podkreślała, żeby jak najgłębiej, na cały najdłuższy palec, a wcześniej inne po prostu wsadzałam żeby nie wypadły, ale nie upychałam jakoś specjalnie Wybaczcie te opisy
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora