Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama mojego faceta!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-05, 18:13   #5
Nusi@
Raczkowanie

Dot.: Mama mojego faceta!!!

Rety jak ja Ci Little_Shee zazdroszcze !
Matka mojego TŹ jest strasznie marudną rozpieszczoną babą
Uważa że trzeba się nią na każdym kroku obiekować i interesować.
Mi powiedziała raz żebym nie myślała że jestem tu ważniejsza bo takich jak ja moze mieć jej synek wiele a matkę ma tylko jedną. Coś w tym jest ale przykro mi sie zrobilo. Na początku staralam sie jej przypodobać, pocieszałam ją gdy synek jej sie nią nie interesował (przynajmniej tak mowiła), zaliła sie ze jak był mały to wiecej siedzial w domu i jej pomagal i w ogole ... Jak przyszło do tematu gdzie zamieszkam po slubie zrobilo sie zimno bo ja nie chciałam mieszkac z przyszła tesciowa a ona skolei uważała ze trzeba z nia mieszkac bo ktos sie musi nia na starość opiekować. Strasznie robiła wyrzuty synowi ze ona tyle dla niego zrobila między innymi podcierała mu pupe jak był mały, przytyła dla neigo w ciązy by mial jak najwięcej witamin i minerałow a on teraz jest taki niewdzieczny i nie chce z nia mieszkac Teraz sie juz uspokoila bo myslala ze mnie przekona bym wplynela na mego TŹ bysmy jednak plany snuli ze zamieszkamy z nia ale na marne jej to było wiec niby łaskawie pozwoliła byśmy sobie kupili mieszkanie i pomieszkali w nim rok lub dwa lata i wrocili do niej Ja nic nie mówie bo ani śnie wracać a przynajmniej będzie spokój jak narazie od ględzenia jej - niech myśli że tak będzie Uwielbia planować za innych i decydować co jak gdzie i kiedy ... eeeh długo by pisać
Nusi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując