2008-06-14, 22:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez m-habibi
no wlasnie, jak mnie tu nie ma, to mam zdecydowanie mniej potrzeb, niz jak jestem 
|
Uff, dobrze, że ktoś jeszcze tak samo uważa jak ja
Cytat:
Napisane przez AsikS
|
Ech jak starczy tych PI to chyba sobie jutro kupię, bo dzisiaj jak czytam Was to zanim doszłam do końca to jestem cała zalana łzami ze śmiechu Ale tu przednia dyskusja
Własnie Zenek napisał mi coś takiego w sprawie samoopalacza, któy jest uważany za fragrance
For details on shipment of fragrances and aerosols, please see the Customer Service section of our website.
At the moment, fragrance and aerosols must be shipped using special procedures to comply with international postal regulations. Unfortunately this dramatically increases our transport costs so we regret that we have been forced to now charge a small fee to cover these costs. Please note that the maximum shipping cost for any fragrance and aerosols order is EUR10.
Please also note that all discounts are still applicable to fragrance shipments (5% discount for ordering 3 or more items, plus up to 10% discount for loyalty), and shipping for skincare and makeup is still free worldwide.
We hope this information helps and if you have any further queries, please feel free to contact us again.
Cytat:
Napisane przez Etolie
jak popatrzę w lustro na lewą część swojej twarzy to też mnie kusi,oj kusi 
|
Oooo To na co czekasz ? Zrób zdjątka póki jeszcze masz na policzkach i pokaż nam
Cytat:
Napisane przez Layla79
Mariola, po przemyśleniu stwierdzam, że jak masz jasną cerę, to najbezpieczniejszy będzie 21 toundra.  nowa seria nieznana, zresztą nie wiadomo, czy dobra. 22 nie bierz, bo za ciemny będzie dla Ciebie. 21 powinien być w sam raz, będzie jasnym brązem lekko zaróżowionym, przynajmniej jest dość jasny i nie będzie placków.
moja koleżanka jest jeszcze bardzo zadowolona z bronze goddess mat, tylko tego chyba nie ma na tru.
|
Ale 21 to może będzie jak Bambus ? A bambusa mam.. Poza tym wspominasz o jakimś różu, a róż będzie podbijał u mnie rumieńce, które często mi wyłażą Musi być czysty brązik
Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy
Aaaa, przez Was kupiłam PI !!! 
A myślałam już nad nim tygodniami i w końcu poległam 
Idę na odwyk 
|
Ja pewnie jutro też ulegnę Jak oczywiście dzisiaj nie wykupicie wszystkich
Cytat:
Napisane przez Guarana
Ja miałam Black Out i do 
|
Guaranka, jak zobaczyłam Twój post to padłam ze śmiechu Bo zapamiętałam, że Ty ostatnio często pokazujesz tutaj Normalnie padłam
Cytat:
Napisane przez Layla79
powiem więcej, ja nie lubię nic EL, dla mnie ich kosmetyki capią 
|
Czym capią ? Capem ? (cap to mąż owcy )
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie
|
|
|
|