Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-14, 21:49   #1100
TimeToVW
Przyczajenie

Dot.: Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY

Witam ponownie. Tym razem podziele sie wrażeniami z użytkownikami bo pare z tych domowych sposobów już przetestowałem i moge co nie co powiedzieć. Osobiście moja kuracja wygląda tak, że rano myje twarz bez użycia wody Cetaphilem, a następnie tonik z mleka i latam tak cały dzień. Na wieczór również Cetaphil (poza 2-3 dniami w tyg kiedy stosuje mydełko siarkowe) nacieranie cebulą na oczyszczoną twarz i krem nawilżający (póki co Cetaphil, ale poszukuje Humektanu ciągle ale nigdzie nie ma ) i jeśli jest jakaś krostka większa to punktowo sudocrem na noc.
Szczerze jestem zadowolony z efektów. Coraz mniej przebarwień, a pozatym o reszte się nie martwie gdyż krostek mam może z 2-3 na czole takich niewidocznych prawie wiec odpukać ale jest ok .
Może możecie polecić jakiś peeling enzymatyczny, bo wypadałoby raz na tydzień zdrapać stara skóre .
P.s. stosowałem też tonik z cytryny i efekt calkiem całkiem choć może podrażnić dlatego ja do soku sporo wody wlewałem i efekty jakoś wolno bardzo przychodziły. Prawde mówiać za głównego sprawce odnośnie poprawy cery uważam cebule. Pozdrawiam seredecznie .
TimeToVW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując