Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-17, 10:21   #1482
Penny90
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez szymelek Pokaż wiadomość
Stosowałam Pat Rub za Kingi Rusin, potem Narurativ i szczerze wg mnie Naturativy są gorsze jakościowo. Nie wiem jak nowa seria Rusinki bo się bardzo ceni. Ale jeśli chodzi o ekoampułki bez rewelacji tak czy siak. Nie warte ceny. O wiele lepsze jest serum ANR[emoji3]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kurczę, jak dla mnie ANR nic nie robi :p za to pokochałam serum the Ordinary - miałam z kwasem hialuronowym i to z niacynamidem, oba mega spoko!

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Obagi to fajna firma, szczególnie dla cery wrażliwej i suchej lub odwodnionej, produkty są delikatne a bardzo fajnie oczyszczają i nawilżają

Te ampułki nic nie robią, zresztą pisałyśmy kilka stron temu o tym
Jak zwykle jestem do tyłu ==" Ale dobrze wiedzieć, oszczędzę

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Zeszłoroczny przechodzi kwarantannę
Wella złoty miałam, fajny, ale tak jak piszesz, bez szału. Najlepszy był w nim zapach
Ja mam teraz ten od fryzjerki i jestem bardzo zadowolona
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...argan-oil.html
A stosujesz go tylko na konce czy tez na długość jako kurację?

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
jak znam mojego pecha to na pewno mi posłuży

mialam kilka minisów Obagi i mega są
a z aferą Pat&Rub kontra Naturativ chodzi o to że dawniej nazywało się to Pat& Rub by Kinga Rusin i Kinga stworzyła tą markę z babką która teraz ma Naturativ. Potem się pożarły o kasę i Kinga wziela nazwę a ta druga stworzyła Naturativ. Obie twierdzą ze mają prawo do składów i się sądziły chyba nawet ale jak sie to skonczylo to nie wiem. Generalnie to dokladnie to samo bo nic znaczącego tam nie zmieniły poza opakowaniami, a poza tym Ekoampulki są do wiec nie kupuj ani jednych ani drugich
O kurka, to nic nie wiem o wielkiej aferze Rusin Olewam ampułki skoro tak radzicie.

A na co szczególnie zwrócić uwagę z Obagi? Jakies hity? I gdzie są na to promocje?

NOWY wątek wymiankowy - MAJ 2020
Penny90 jest offline Zgłoś do moderatora