Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek dla wszystkich,którzy nadal szukają swojego miejsca na Społecznościach:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 09:30   #24
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Wątek dla wszystkich,którzy nadal szukają swojego miejsca na Społecznościach:)

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Oj pewnie że próbuję je usuwać, ale to wredne takie i nie chce schodzić. Póki co muszę zakrywać. Na razie smaruję Alantanem, od jutra zaczynam zabawę z cebulą bo podobno najlepsza jest na blizenki Są też maści wybielające ale to niestety nie na lato, bo mogą tylko zaszkodzić

Ehh oczy się już kleją przed tym monitorem :P łóżeczko wzywa dobranoc do jutra/dzisiaj
A ja mówię Dzień DobryWczoraj poległam już po 24-ej dziś dopiero co wstałamPlan jest taki,żeby się uczyć...Ale taki plan to ja mam ostatnio co weekend
m0na01 z tą cebulą to mnie zaintrygowałaś...Ja blizn nie mam,trądzik przeszłam odpukać bez większych problemów,teraz czasem się jeszcze coś pojedyńczego pojawi, no ale ja to już stara jestem
A podkładu to używać powinnam,żeby wyrównać koloryt,bo jak nieopalona jestem to widać mi wszystkie zaczerwienienia etcNo i rumieńce mam jak się zdenerwuję czy zjem coś gorącego
Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
a ja mowię dzien dobry!,
wpadłam na chwilę, zobaczyłam ten wątek i musiałam się odezwać bo na spolecznosciach kilka razy probowalam, ale jestem na tyle zapominalska, zeby tu zaglądać i wowczas nie ma to sensu, moze w tym wątku się uda
Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
I ja cem się przyłączyć
WitajcieWidzę,że wątek powolutku się rozkręca-mam nadzieję,że jak kilka osób zostanie na stałe

Jaki macie plan na dziś Dziewczyny?

EDIT:Witaj NeszikaaEj czy tu same maturzystki mnie odwiedziły?Zapraszam zapraszam ja wprawdzie stara d... już jestem,ale brata mam co w tym roku maturę zdawał, więc na bieżąco jestem

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując