Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017, cz. 57
Wątek: PM 2017, cz. 57
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-20, 19:13   #243
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 57

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
mi kiedyś taki za szybkę wsadzono i o nim zapomniałam

Ja nie umiem na trzeźwo jak wszyscy sporo piją, bo zachowanie podchmielonych ludzi gdy jestem trzeźwa działa mi na nerwy. Może to też kwestia tego, że nie chodzimy na imprezy taneczne tylko w 99% przypadków są to domówki albo posiadówki w barze, gdzie po prostu gadamy i gadamy. Jak ludzie podchmielą to rozmowy nie mają końca i potrafią zajść w takie klimaty, że
A ja z kolei mam odwrotnie, jak jestem trzezwa a wszyscy pijani to sie smieje z nich No i tez troche mi sie udziela glupawka

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Niech się cieszy że żona tak zauroczyła panów policjantów że spuścili 250

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

Ja tak nigdy nie umiałam. Ale chyba wyglądam jak taka przestraszony dziewczynka bo zawsze z wspolczujacym tonem wlepiaja mi najmniejszy

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Anka jeszcze odnośnie Twojego postu-ja właśnie strasznie mało sole i wolalabym tego unikać. Jedyna sól jakiej używam to ta która jest w sosach do sałatek i chipsach

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
Jak masz niskie ciśnienie to tym bardziej przydałoby sie zwiększyć sól

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Udka od mamy - spaliłam, marchewka z groszkiem - przesoliłam, ryż z warzywami jakiś suchy a miało być tak ambitnie

Czaiłam się na nią, ale w końcu do koszyka wrzuciłam mostek za 5dolców jeszcze szukam frezów do frezarki

Mostek tez mam i jest mega słaby, nie polecam.