2008-06-16, 01:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
Napisane przez anexxa
Tak, jak pisałam - za jakieś dwa tygodnie, według sprzedawczyni. Dystrybutor podaje po prostu czerwiec, ale to rzadko jest równoznaczne z 1 czerwca.
|
Jak ja dziś się spytałam tych sprzedawczyni w złotych kiedy będą miały coś nowego to same nie wiedziały co powiedzieć ! W końcu jedna stwierdziła, że chyba w sierpniu ! A podoba mi się pomadka z tej serii Cool Heat (przynajmniej na zdjęciu)! Anexxa jakbyś mogła to napisz jak coś nowego się pojawi ! Niestety nie jestem z Warszawy i wycieczkę na marne to trochę szkoda robić !
Cytat:
Napisane przez Nevada87
Princess dziękuję  to nie jest chandra niestety, ja choruję faktycznie od lat ehh  no i mam alergię ,ale leczę i już jest lepiej 
Nie miałam czasu pisać na forum, ostatnio wiele się wydarzyło, w tym śmierć ,ale też przybyło do mnie nowe życie, od wczoraj jestem szczęśliwą mamusią drugiego pieska tzn suni Chihuahua  dzisiaj miałam urwanie głowy, bo taki maluch ciągle potrzebuje ciepła i uwagi, teraz na chwilkę zasnęła także mam trochę czasu 
Powracając do tematu, dostałam w końcu przesyłkę z MACiem 
Coś z kolekcji Neo i trochę pigmentów 
|
Cieszę się Nevadko, że chociaż leczenie jakieś skutki przynosi ! Niestety na cierpienia ludzi i ich przypadłości niewiele dobrych leków jest na świecie ! Ale dobrze, że chociaż poprawiacze humoru są !
Nevadko gratuluje maleństwa, Chihuahua na pewno będzie się dobrze chował, pies to jednak najlepszy i najwierniejszy kompan człowieka , niestety swojej pociechy ja już nie mam parę lat i jak sobie o nim pomyślę to mi się smutno robi! Ale kto wie może będę miała w życiu jeszcze jakiegoś pieska !
A o Twoich nowych nabytkach z MACa to nic już nie wspomnę - są po prostu prześliczne ! Zakochałam się ! Ja też chcę !
|
|
|