Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robić jak mnie wkurzaja klienci..musze pracowac:((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-16, 12:15   #13
Rena
Zakorzenienie

Dot.: co robić jak mnie wkurzaja klienci..musze pracowac:((

Ja nigdy na stacji nie pracowalam, ale jak jezdzilam autem to mialam swoja ulubiona stacje i najchetniej tankowalam wlasnie na niej wlasnie z uwagi na obsluge.

Zgadzam sie natomiast, ze ludzie roznie sie zachowuja na takiej stacji, ze nie zawsze sa mili i tu musze to napisac - takze obsluga potrafi byc niemila.

Jezdzac po polsce i bywajac w roznych stacjach zauwazylam nastepujaca prawidlowosc. Ze im stacja wyglada gorzej - w sensie odrapane sciany budynku, arachiczne dystrybutory, brak klimatyzacji w sklepie - tym gorsza jest atmosfera przy placeniu za paliwo.

W jednej bardzo skromnie wygladajacej stacji, gdzie reklamowano sie ze jest tanie paliwo, to okazalo sie, ze wc jest platne. Odjechalam szukac innej.

Jedno jest pewne - nie ma co generalizowac - stacja stacji nie rowna. I bywa bardzo roznie i klienci to naprawde wyczuwaja.

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
Ludzie maja swietny dar przelewania swoich humor zwiazanych z problemami na innych ludzi, najlepiej jest po prostu grzecznie odpowiedziec i olac, nie ma co sie wkurzac, czy denerwowac.....
swieta prawda - nie dotyczy to tylko zreszta relacji klient-sprzedawca. Nawet mialam kiedys w opisie, ze ludzie dziela sie z innymi tym co maja. A jak maja zlosc, to sa... zlosliwi.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując