Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-22, 08:34   #1507
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

No Kass...czuję, że mi się ciśnienie podniosło A ty po prostu nie możesz zadzwonić albo lepiej wprost powiedzieć bratu o co w tym wszystkim biega?? No kamon..mama to nie krowa dojna, żeby utrzymywać dodatkowo 3 osoby w tym przypadku skłaniam się ku powiedzeniu, że kochajmy się jak bracia a liczmy się jak Żydzi.

Mi tez cyce opadły...do mojej listy wydatków dojdzie kolejny będę musiała odzyskać dane z komputera. Wzięło mnie wczoraj na porządkowanie zdjęć z 3 nośników, narobiłam się ze 2 godz. z hakiem i ostatnim dosłownie kliknięciem wszystko poszło w kosmos dosłownie kilka plików zdążyłam zapisać na dysku zew. Aż w nocy spać nie mogłam.
Chciałam w końcu wywołać zdjęcia, bo nawet z własnego ślubu wszystko w komputerze (te akurat mam na jakimś penie). A tu taki pech...
Miałyście kiedyś taką sytuacje, korzystałyśćie z usług takich firm co odzyskują dane?

Edytowane przez Natuś-77
Czas edycji: 2017-11-22 o 08:35
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora