2017-11-22, 10:53
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: PM 2018 cz.9
Cytat:
Napisane przez sunshine_25
Kurcze troche drogi prezent jak na 'zamiast kwiatow'. My kiedys rozgladalismy sie za planszowkami to 100-150zl jakies ciekawsze kosztuja, a bukiety wrecza sie zwykle kolo 50zl.
Ale jak kilka osob sie zrzucalo to spoko
My napisalismy ze bedzie nam milo jezeli zamiast kwiatow obdaruja nas zdrapka lotto. Mieszkamy w UK wiec kwiatow nie wezmiemy a bedziemy miec frajde z drapania. I kosztuje mniej niz kwiatki
Ja tez. Dobrze ze jeszcze miesiac pracy i 2 tyg urlopu na swieta. Nie moge sie juz doczekac.
W piatek ruszam na zakupy na Black Friday 
|
Też myślę, że ceny planszówek niestety nie równają się cenie kwiatów 
Cytat:
Napisane przez goplankowa
Chyba graliśmy w to u mojego kuzyna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
Jeśli o ta grę chodzi
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
Ooo mniam. Wpadam na obiad
Ja dziś miałam robić wątróbkę bo odmrozilam pół kilo Ale wstałam za późno i nie chce mi się bawić tym. Będzie kurczak z cukinią papryka w sosie pomidorowym.
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------
A jak robisz
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------
Chyba przez ta pogode co? Ja od tygodnia chodzę struta Ale przez sytuację z tym dyskiem. Jeszcze 3 tygodnie możliwe będziemy czekać. Zwariuje.
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
My też znajomych bez dzieci. Dwójka najbliższych powiedziała że i tak przyszliby bez.
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------
Kumpela prosila abym odbirrala od dzis nieznane numery. do RMF Max mnie zgłosiła bo opisała naszą wzruszająca historię i można wygrać 500 zl
|
Na pewno przez pogodę, ale martwi mnie to, bo do wiosny daleko Mam nadzieję, że sprawa tego dysku rozwiąże się pomyślnie i jak najmniej szarpnie po kieszeni...
|
|
|