Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-23, 08:36   #596
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Też się boję, że w szpitalu (to będzie drugie usg) dowiem się, że coś jest nie tak, i nie mam tu na myśli wad u dziecka. Pocieszam się, że nie plamilam, cycki z niebieskimi zylkami są, brzuch coraz większy, a dziś przywitałam dzień odruchem wymiotnym [emoji3]

Jak piszecie o zwierzątkach, to u mnie niestety są problemy. Wydaje się nam, że kot umiera [emoji30] z badań wyszła leukocytoza, dostaje antybiotyk co drugi dzień w zastrzykach, w pt ma być robiony test na fiv. Trudno nam się z tym pogodzić, bo ma dopiero cztery lata, a był adoptowany od malenkosci i karmiony butelką.

Wczoraj byłam taka zmęczona a nie spałam popołudniu, że na kursie angielskiego koleżanka zapytała czy nie jestem chora. Poszłam spać o 21 i o 0.50 już byłam wyspana, więc może było mi to potrzebne.
Czekam na wieści od wizytujacych, będę Was podczytywac na przerwach, trzymam kciuki [emoji8]

Sent from my WAS-LX1 using Wizaz Forum mobile app
Współczuję kotkowi mam nadzieje ze dojdzie do siebie.

Wracając jeszcze do tematu zwierząt współczuję alergikom. Mam koleżankę z pracy która jest mocno uczulona na sierść. Była u mnie kilka razu i po 5 minutach siedzenia u mnie całe dłonie i ręce ma w pokrzywce. Gdybym nie widziała na własne oczy to ciężko byłoby mi uwierzyć. Z tego powodu spotykamy się albo u niej albo na miescie. A dziewczyna uwielbia zwierzęta.

Zaraz idę ogarniać się i po 10 smigamy do Poznania na wizytę
goldika jest offline Zgłoś do moderatora