2008-06-16, 18:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
Napisane przez dygotka8
dzięki,  ja też mam tą żelową,ale jej nie używam bo ona nie wsiąka w skórę....a nie chcę brudzić sobie ubrań czy pościeli...chyba,że trzeba trochę na golaska pobiegać żeby dać jej trochę czasu a resztę wytrzeć??a często jej używasz??
a u mnie się chmurzy...mogłoby popadać-wtedy tak fajnie się śpi bo powietrze takie świeże 
|
to fakt, nie wsiaka w skore do konca, a to moze przeszkadzac, jednak z tego co wiem, to chyba wszystkie oliwki nie wsiakaja do konca i zostawiaja tlusty film, w koncu to oliwki 
najlepiej uzywac oliwki zaraz po kapieli, wetrzec w skore przed wytarciem jej recznikiem!! poczekac, a pozniej wilgotnym recznikiem lub papierowymi recznikami sciagnac nadmiar
a ostatnio korzystam z patentu Nanusi - pod prysznicem, jak juz sie wykapie, zanim wyjde to pod woda ciapie sie oliwka [oliwke na gabke pare kropelek i jazda jest baardzo wydajna w ten sposob], po chwili splukuje troszke cialo woda, chociaz zostawiam ten film i mi tak pasuje, skora jest super miekka i nawilzona, polecam wyprobowac 
aha, no i nie wiem czemu, ale mi ten film po oliwce nie brudzi nigdy ani ubran ani poscieli 
wiec oliwki uzywam codziennie od prawie roku z drobnymi przerwami na testowanie innych balsamow itp nic moim zdaniem nie nawilza skory tak dobrze jak oliwki 
a co do deszczu - u mnie wlasnie troszke popadalo i powietrze cudowne
|
|
|