Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossman - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-16, 18:42   #851
pani ćma
Zakorzenienie

Dot.: Rossman - część III

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dzięki, ja też mam tą żelową,ale jej nie używam bo ona nie wsiąka w skórę....a nie chcę brudzić sobie ubrań czy pościeli...chyba,że trzeba trochę na golaska pobiegać żeby dać jej trochę czasu a resztę wytrzeć??a często jej używasz??

a u mnie się chmurzy...mogłoby popadać-wtedy tak fajnie się śpi bo powietrze takie świeże
to fakt, nie wsiaka w skore do konca, a to moze przeszkadzac, jednak z tego co wiem, to chyba wszystkie oliwki nie wsiakaja do konca i zostawiaja tlusty film, w koncu to oliwki
najlepiej uzywac oliwki zaraz po kapieli, wetrzec w skore przed wytarciem jej recznikiem!! poczekac, a pozniej wilgotnym recznikiem lub papierowymi recznikami sciagnac nadmiar
a ostatnio korzystam z patentu Nanusi - pod prysznicem, jak juz sie wykapie, zanim wyjde to pod woda ciapie sie oliwka [oliwke na gabke pare kropelek i jazda jest baardzo wydajna w ten sposob], po chwili splukuje troszke cialo woda, chociaz zostawiam ten film i mi tak pasuje, skora jest super miekka i nawilzona, polecam wyprobowac
aha, no i nie wiem czemu, ale mi ten film po oliwce nie brudzi nigdy ani ubran ani poscieli
wiec oliwki uzywam codziennie od prawie roku z drobnymi przerwami na testowanie innych balsamow itp nic moim zdaniem nie nawilza skory tak dobrze jak oliwki

a co do deszczu - u mnie wlasnie troszke popadalo i powietrze cudowne

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora