Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-24, 11:48   #797
klaudetka
Wtajemniczenie

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Jak czytałam to jeszcze pamiętałam co komu odpisać, aktualnie czarna dziura coraz gorsze problemy z tą pamiecią krótkotrwałą, i jeszcze mi zaczynają rzeczy z rąk częście wypadać - to mi się coś rozsypie, to kartki mi sie pomieszają jak segregowałam dokumenty....no już z tym nie walczę.

Dziewczynki, gratulacje dobrych wyników dla tych z problemami - nie dajemy się!

Ktos mi tu wygadał diabetologa mam sie umówic na wizytę z okazji tych ketonów i glukozy w moczu.
Na szczęście omineło mnie branie żelaza...jeszcze
Za to dostałam Luteine dopochwowo do końca ciąży. Dużo leżeć i odpoczywać...
Mała naciska główką mocno na szyjkę i mam się na wtorkowym USG w 30tc upomniec o dobre pomiary tamtych parametrów. Także...tak sobie, ale wolę leżeć w domu niż w szpitalu chociaż dziś w nocy znów nawiedził mnie ból w dole brzucha, niby gin mówił o No-spie ale nie będe brała na tyle na ile wytrzymam. Planuje sobie zapisywac kiedy mam te dolegliwości i jak długo, wypadają generalnie w nocy
Mój mąż sie tak przejął, że poprasował całą reszte ciuszków i zabronił mi robić cokolwiek

Widziałam tu u kogos fundamenty...ale zazdroszcze my do tematu kredytu na mieszkanie już na pewno wrócimy po rozwiązaniu, oby siły i chęci były tylko

Chcę się jeszcze umówić do fryzjera, bo coś czuję że potem może mi się nie udać. Dla wygodny też zetnę troszkę na długości, jakies 20 cm

Jeszcze tylko wózek znaleźc i już będę spokojna
klaudetka jest offline Zgłoś do moderatora