2017-11-24, 11:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Cytat:
Napisane przez mialavi
Nie nadążam dziś za Wami
Jestem nieżywa, naprawdę się cieszę bardzo tylko teraz boje się, że za bardzo. Za wcześnie zaczęłam testować. Są przypadki gdy wszystko kończy się w kobieta nie wiedziała, że w ciąży była.
Ja dowiedziałam się szybko, pozwoliłam sobie na radość, a teraz to ja już wymiękam. Przepraszam, że tak marudzę ale tak się teraz boje, że jestem nie do życia.
Boję się, że to taka bańka mydlana tak długo czekałam na ten dzień, ale nie spodziewałam się tyle stresu po drodze... Byle do wieczornej bety. Dziś objawów nie mam żadnych, a brzuch boli jak na @.
Myślałam, że po becie to już raczej testy powinny wychodzić. Wiem nie ma reguły. Wiem, ale niestety nie jestem w stanie opanować swojego stresu.
Chyba odezwę się wieczorem, żeby Wam tu nie spamować cały dzień moja osoba 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mialavi Kochana trzymam kciuki i czekam na piękny przyrost bety jak Ty [emoji8] [emoji110]
Cytat:
Napisane przez bonjourbelle
Są takie przypadki, ale czasem świadomość, że jednak ta ciąża się pojawia też wiele kobiecie daje. Zwłaszcza jeśli starania były długie, zawsze jest to jakaś informacja. Tak mi się wydaje 
|
Potwierdzam. Też tak uważam. Wiele razy pisałam i napiszę raz jeszcze. Jakbym mogła cofnąć czas to bym nie cofła. Dużo mi dało, że mogliśmy choć chwilę się cieszyć z naszego aniołka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Coccinellla
Czas edycji: 2017-11-24 o 12:01
|
|
|