Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-16, 23:45   #4084
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Bry!

Znowu wolne. Nie pytajcie lepiej jaki mam humor.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Baby - no serio ... nie miałam okazji .
ja Cię zupełnie rozumiem , bo gdyby nie to że byłam 2 razy na weselu z by6łym TŻ-em to też bym nie była w ogóle u mnie w rodzinie się nikt nie hajta

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Agus jak chcesz moge cie zabrac ze soba. bo u mnie w rodzice czesto jest wesele a teraz bedzie bardzo huczne ok 400 osób wiec upijemy sie i nawet nikt tam nie zauwazy ze gdzies lezymy
poległam
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ja ogladam te rzez zwana meczem Polska - Chorwacja. No milosc Boska, co oni wyprawiaja?! myslalam,ze juz mnie nic nie zaskoczy ale oprocz Boruca to tam nikt nie gra!! a jak sobie pomysle,ile te ''gwiazdy'' zarabiaja to mnie wrrrr...
no tak mecz Boruc-Chorwacja nie należał do udanych ale oglądałam już bez jakichkolwiek emocji, tak jednym okiem właściwie
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

głowa mnie bardzo boli ciepło mi mierze temp a tu 38,7 hm.
Ania do łóżka, kurować sie !!!

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co oryginalnego na rocznicę wymyślić? nie mam pojęcia,a to już już prawie
hmmmm, ja tam myślę że po prostu najważniejsze żebyście ten dzień spędzili razem, wszystko jedno jak dobrze postawić na jakiś spontan... a może jakaś wycieczka wspólna? skoro w wakacje macie rocznicę i być może będzie taka możliwość?

pouczywszy się niestety nie wyrobiłam minimum naukowego dziś, ale to jutro nadrobię już chyba dziś za późno idę jutro coś niby zdawać ale w sumie nie wiem co z tego wyniknie bo ten wykładowca to jeden z najdziwniejszych kolesi jakiego znam...

no nic, zmierzam powoli w stronę łazienki...

Śpijcie dobrze Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora