2008-06-16, 23:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez nefre
Bry!
Znowu wolne. Nie pytajcie lepiej jaki mam humor.
|

Cytat:
Napisane przez agness51
Baby - no serio ... nie miałam okazji  .
|
ja Cię zupełnie rozumiem , bo gdyby nie to że byłam 2 razy na weselu z by6łym TŻ-em to też bym nie była w ogóle u mnie w rodzinie się nikt nie hajta
Cytat:
Napisane przez anniaa
Agus jak chcesz moge cie zabrac ze soba.  bo u mnie w rodzice czesto jest wesele  a teraz bedzie bardzo huczne ok 400 osób wiec upijemy sie i nawet nikt tam nie zauwazy ze gdzies lezymy
|
poległam 
Cytat:
Napisane przez agolek
ja ogladam te rzez zwana meczem Polska - Chorwacja.  No milosc Boska, co oni wyprawiaja?!  myslalam,ze juz mnie nic nie zaskoczy ale oprocz Boruca to tam nikt nie gra!! a jak sobie pomysle,ile te ''gwiazdy'' zarabiaja to mnie wrrrr...
|
no tak mecz Boruc-Chorwacja nie należał do udanych ale oglądałam już bez jakichkolwiek emocji, tak jednym okiem właściwie 
Cytat:
Napisane przez anniaa
głowa mnie bardzo boli ciepło mi mierze temp a tu 38,7 hm.
|
Ania do łóżka, kurować sie !!!
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Dziewczyny co oryginalnego na rocznicę wymyślić? nie mam pojęcia,a to już już prawie 
|
hmmmm, ja tam myślę że po prostu najważniejsze żebyście ten dzień spędzili razem, wszystko jedno jak dobrze postawić na jakiś spontan... a może jakaś wycieczka wspólna? skoro w wakacje macie rocznicę i być może będzie taka możliwość?
pouczywszy się niestety nie wyrobiłam minimum naukowego dziś, ale to jutro nadrobię już chyba dziś za późno idę jutro coś niby zdawać ale w sumie nie wiem co z tego wyniknie bo ten wykładowca to jeden z najdziwniejszych kolesi jakiego znam...
no nic, zmierzam powoli w stronę łazienki...
Śpijcie dobrze Kochane
|
|
|