Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2018 cz.9
Wątek: PM 2018 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-24, 13:21   #2181
goplankowa
Zakorzenienie

Dot.: PM 2018 cz.9

Cytat:
Napisane przez sunshine_25 Pokaż wiadomość
Ale bym zjadla!!
Szkoda ze w UK nie ma za bardzo ryb W sensie tak jak w Polsce, wieeelkie stoisko z rybami w Auchan np, i wybierasz co chcesz...
Tutaj to takie pitki male, popakowane na tackach, ofoliowane za kosmiczna cene.
Kiedys mojemu sie udalo kupic okonia i byl na prawde dobry ale drogi mega.

Uwielbiam, szpinak i kurczak

Ja bede robic w weekend, tez mam ochote na rosol

Kupowanie spodni i stanikow to dla mnie najwiekszy koszmar jaki tylko moze byc! Przy przymierzaniu spodni, poce sie jak swinia i mam dosc po dwoch parach , to sciaganie i zakladanie , cieplo w tych przymiarzalniach. Nie cierpie.

A stanik przy moim rozmiarze biustu -A to ciezko znalesc Zawsze mi odstaje tu i tam, pushupow nie nawidze bo sie nie czuje naturalnie. Kiedys poszlam do brafiterki to wyszlam ze stanikiem za 250zl 70C bo taki mi dobrala, ubralam go raz.... Tragedia.
Najbardziej lubie staniki z Reserved/ Esotiq wiec sie zaopatrzam w Polsce , w UK nic nie moge znalesc.
Też tak mam z gaciami. Najgorzej jesień zima jak jeszcze te buty trzeba ściągać[emoji14]staniki ostatnio zamówiłam w Konradzie. Pierwszy przyszedł za mały. Wzięła przyjaciółka a drugi za duży i odeslalam.straciłam tylko kasę. W końcu wybrałam się na halę targowe. W jednym już drut wyszedł a drugi biały już nie jest biały :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez zwiebel Pokaż wiadomość
Jeśli jesteś odważna i masz dobrą, sprawdzoną babkę to rób ja bym się nie odważyła, nie podobają mi się dziewczyny z ustami które aż się wywijają, też mi przypominają glonojada plus to ponoć MEGA boli.

Łatwo mówić nie przejmuj sie, mnie by pewnie też przykro było. Ale jeśli Ty się w niej dobrze czujesz to olać wszystkich jednym się podobają ogromne księżniczki a innym skromne koronkowe kreacje. To jest właśnie piękne w ślubach!

Przedwczoraj miałam rosół, a wczoraj na jego bazie pomidorówkę

Dzisiaj widzę się z moimi dziewczynami i będziemy uprawiać pijaństwo już mam wszystko naszykowane na domowe grzane wino
Zazdroszczę. Ja za tydzień widzesoe z dziewcZynami i będziemy chlac część się nie zna więc fajnie bo na panienskim większość już będzie się znać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując