Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-16, 23:55   #343
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

Cytat:
Napisane przez MalinowaNastka Pokaż wiadomość
Ojej Agacior89 cudnie

Ale Ty taka młodziutka i już ślub planujesz, no ładnie, ładnie
Ale spójrz na datę- za 5 lat taka młodziutka nie będę
A planować- planuję... Ja wiem ze to TEN, wszyscy znajomi nam zazdroszczą ze nie ma bardziej dobranej pary, niektórzy nie wierzą żeśmy się przez internet poznali.

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
zgadza sie,internet to teraz jedno z lepszych miejsc na poznanie chlopaka Owszem zdarzaja sie rozni oszusci,ale kazda ,ktora ma choc odrobine intuicji i przeczucia to wyczuje to,a czasami trzeba zaryzykowac po prostu...

Ech tu jest jednak ryzyko, nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie. Miałam i taka sytuacje, ale wówczas byłam dużo młodsza i dużo głupsza- 12? 13? Umieściłam swoje fotki, mailowałam z kilkoma kolesiami- jeden nie ukrywał, że jest dużo starszy ode mnie (chyba miał z 25) najpierw był miły i imponowało mi to, potem dał mi swój adres, telefon (ja się ze swoim wstrzymała- dzięki Bogu za bravo girl, gazeta inteligentna nie jest ale reportaże o internetowych gwałcicielach strachu mi narobiły), potem zaczął sobie za dużo pozwalać, pytał czy jestem dziewica, czy nie chciałabym odwiedzić go w jego mieszkanku w Warszawie... Podziękowałam, zmieniłam maila, fotki z portalu usunęłam. Dobrze, ze na tym się skończyło
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora