Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marnowanie czasu mimo głowy pełnej planów - wspierajmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-24, 20:45   #114
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Marnowanie czasu mimo głowy pełnej planów - wspierajmy się!

IzzieSt, jak i tak chodzisz na siłownię to możliwe, że tam podobne, a nawet fajniejsze sprzęty mają. Poza tym ja bym najpierw sprawdziła po outletach czy gdzieś bardzo tanio tych rzeczy nie ma. Nie wszystko warto kupować w Decathlon.
Co do książek- jak jesteś pewna, że na 100% wykorzystasz potencjał danej książki to warto. Ja dobrze spożytkowałam bon do Decathlon rok temu bo na wyprzedażach po świętach kupiłam porządne damskie buty górskie. I do wędrówek i od biedy na jesieni czy zimą można w mieście pobiegać. I tak deal się opłaca bo na przecenie takie buty były za 250 zł chyba, a z bonem tylko 150 zł dałam. No, ale rozumiem,że czegoś takiego nie szukasz. Co do książek papierowych- ja już ich dużo nie kupuję, szybko tracą na wartości, dużo miejsca zajmują. Mam czytnik Kindle i kupuję ebooki na czytnik. Może w Empik na Black Friday czy tam weekend jeszcze czytnik byś taniej mogła wziąć? To byłby fajny prezent bo niektóre nie dość, że taniej to jeszcze widziałam, że z darmowym pakietem bestsellerów. Na Kindle językowe można też kupować bezpośrednio ze sklepu amazon i to się opłaca bo są często różne promocje. Książki teraz w Empik też są w promo 3 za 2.