Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-25, 10:52   #3764
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście)

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ale jakie oczernianie WSZEDZIE? Czy napisala, ze sprzedaja podrobki? Nie. Jest zwyczajnie zbulwersowana tym co zaszlo i jaka postawe przyjal wobec Butterfly sklep. A tekst po 5 dniach, ze perfumy byly otwierane to juz wogole masakra. Moze byly otwierane,ale przez pracownika tagomago, jeden nie wie co robi drugie i potem wychodza takie kwiatki gdzie to sklep oskarza klienta. A w tym przypadku to wierze Butterfly.
Poza tym, jako klient ma prawo WSZEDZIE wydac opinie o sklepie.

Ja tez cie rozumiem. Ja wszak nie mialam (odpukac) problemow ze wzrotem pieniedzy od perfumerii, ale od innego sklepu internetowego juz tak. Kasa miala byc po 3-5 dniach, byla po 14.
I juz pal czesc jesli chodzi o zwrot, tez bym sie wkurzyla, gdyby to mnie posadzano o cos, czego nie zrorbilam.

I wszedzie jest tak: sklepy oferuja zlote gory, szybkie zwroty i reklamacje, ale gdy pojawia sie problem to zaczyna sie jazda pod gorke.

Lucho, a z toba sie zgadzam co do joty w tym co napisales

Dziękuję kochana. Przywracasz mi wiarę w ludzi. Gdyby nie posadzenie o otwarcie po takim czasie nie robiłabym dymu. Ale tym przegieli całkowicie..
Wlasnie to nie o ten szybki zwrot chodzi. Dokładnie. Jedynie o to posadzenie. I jeżeli ktokolwiek tu kogokolwiek oczernia to oni mnie. A osób nie pomylili bo to podtrzymywali w kolejnych wiadomościach. Ale mój dym pomógł. Niech nie myślą że trafili na debila, który da się wyrolowac.
Poki co mocno się wyleczylam z zakupów perfum. Feler sprawy w dodatku taki z to dla tescia były na prezenty bo wyjeżdżał do rodziny z którą się widzi Raz na x lat. Dlatego tak nam zależało żeby przyszły jak najszybciej. Czyt przed ich wyjazdem tam.

❤️

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Napisałaś coś takiego, więc stąd wysnulam, że opisujesz te drogerie negatywnie gdzie tylko się da.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wszedzie gdzie mogę = tam gdzie się udzielam. Specjalnie na jakieś strony sie nie zapisywalam żeby to opisać. Wbrew pozorom mam swoje życie jeszcze poza internetem😅

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora