2017-11-26, 18:42
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem w ciąży a Partner nie chce dziecka
Cytat:
Napisane przez angeldream
Bo się nam dobrze układa, na prawdę jesteśmy udaną para, od dobrze wiedział że może ale nie na pewno będę chciała mieć dzieci, no i stało się, z nim czy bez niego urodze i będę żyć dalej, wybór należy tylko i wyłącznie do niego ja go zatrzymywać nie będę jak będzie chciał odejść. Ps. Ale jego mama się ucieszy  - to będzie jej pierwszy wnuk/wnuczka 
|
Takie mam wrazenie, ze jestes trollem. "Tesciowa" sie ucieszy, ty sie ucieszysz procz samego zainteresowanego.
Nie wiem jak mozna zwiazac sie z kims, z kim ma sie rozbierzne podejscie do tak fundamentalnych rzeczy w zwiazku. Przeciez dziecko to nie zabawka, a jak sie pojawi to mozna go oddac, porzucic i moze byc niechciane przez jedna ze stron. Twoje podejscie jest skrajnie egoistyczne, zwiazalas sie z facetem bezdziernym z wyboru z mysla, ze mu sie zmienia (jakby to byla kwestia wyboru farby do scian), a teraz facet ma przerabane i dziecko, ktore jest niechciane przez jednego z rodzicow. A facet powinien podwiazac sobie nasieniowody, bylby wtedy pewien...
|
|
|