2008-06-17, 18:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Napisane przez Contax
|
Cytat:
Napisane przez tymena
Myszko, jest taka pomadla Lancome Juicy Rouge - szminka i błyszczyk w jednym. Jest półtransparentna, mocno nabłyszczająca i bezdrobinkowa  Wypróbuj. Ja mam w kolorze malinowo-wiśniowym nr 336.
|
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Szminka-Walentynka Avonu, odcień Beating Heart  Tylko nie wiem, czy nie jest trochę zbyt jasna, to nie jest taka ciemna, krwista czerwień, powiedziałabym, że jeśli krew, to tętnicza 
No i chyba już wycofali ten odcień
Może Miss Sporty Sheer ma czerwień? Nie orientuję się za bardzo w ich odcieniach, ale efekt jest właśnie taki transparentny.
|
Cytat:
Napisane przez miss natasha
Bourjois coś takiego wprowadza - Liptint, który zostawia efekt lekko 'podkolorowanych' ust  aczkolwiek nie wiem dokładnie, kiedy będzie u nas dostępny  ale może na Allegro.
|
Cytat:
Napisane przez martwa papuga
Ja nie specjalistka, ale wiem, że kilka osób chwaliło serię transparentnych szminek Lumene.
O, mam je KLIK
|
Dziewczyny, dziękuję bardzo za wasze typy Jesteście kochane !
Dzisiaj buszowałam po sklepach, testowałam, całe łapki miałam kolorowe ( ), niestety niektórych propozycji nie było, nie umiałam znaleźć (np. Lumene), ale poszukiwania zakończyły się sukcesem - wpadła mi w oko najnowsza szminka Dior'a: Dior Addict High Shine i zamierzam ją kupić (nawet malutkie drobinki mi nie przeszkadzają... )
Cytat:
Napisane przez annmarie
Myszko, a czy to ma być pielęgnacyjna, czy zwykła? I jaki masz swój kolor ust? No i ciepła, czy chłodna  ?
Ja bym poszukała w Maybelline.
|
Wolałabym odrobinę pielęgnującą, ale przeboleję jeżeli to będzie tylko zwykła, kolorowa szminka, poza tym odcień czerwieni obowiązkowo chłodny, a mój kolor ust to raczej blady, przygaszony róż.
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Dla mnie ważniejsza transmisja zacznie się o 00.10. 
|
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo... 
Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy ( ) pokonają FRancję i tym samym awansują dalej.
Cytat:
Napisane przez hecate
Kuba Wojewodzki ladnie podsumowal to cale Euro w jednym swoich programow, kiedy to Maryla Rodowicz snula plany jak to zwyciezamy, ona mowi 'Wyjdziemy z grupy', Kubus tylko zasmial sie szyderczko '...chyba na lotnisko'.
|
Boskie 
Cytat:
Napisane przez your Angel
Dziś jeden z najgorszych dni w moim życiu Ehhhh... Ale na wizażu jestem po to, żeby się zrelaksować i żalić się nie będę... Kurczę, będzie chyba lepiej no. Gorzej już naprawdę być nie może...
|
Daguś, mam nadzieję, że dzisiaj wszystko jest już dobrze 
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S
Boruc-on kompletnie do tej reprezentacji nie pasuje... to jest klasa.
|
Ewidentnie - pasuje jak przysłowiowy "kwiatek do kożucha" ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez joasiak1
Eurożenua w naszym wykonaniu.
Wstyd.
Szkoda gadać.
A najbardziej mi żal kibiców, którzy pojechali zobaczyć tę żenadę na żywo.
A piłkarze nasi oczywiście będą mówić, że tak się starali, a jakoś nie wiedzieć czemu nie wyszło. Cóż.
|
Joasiu, święte słowa
I can feel it tearing me apart..."
♥
|
|
|