Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar IV
Wątek: Scent Bar IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-17, 18:20   #2249
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
BeneTint Benefit-u pownien spełnić Twoje oczekiwania

http://www.benefitcosmetics.com/gp/s...ize=9&node=APS
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Myszko, jest taka pomadla Lancome Juicy Rouge - szminka i błyszczyk w jednym. Jest półtransparentna, mocno nabłyszczająca i bezdrobinkowa Wypróbuj. Ja mam w kolorze malinowo-wiśniowym nr 336.
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Szminka-Walentynka Avonu, odcień Beating Heart Tylko nie wiem, czy nie jest trochę zbyt jasna, to nie jest taka ciemna, krwista czerwień, powiedziałabym, że jeśli krew, to tętnicza
No i chyba już wycofali ten odcień

Może Miss Sporty Sheer ma czerwień? Nie orientuję się za bardzo w ich odcieniach, ale efekt jest właśnie taki transparentny.
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
Bourjois coś takiego wprowadza - Liptint, który zostawia efekt lekko 'podkolorowanych' ust aczkolwiek nie wiem dokładnie, kiedy będzie u nas dostępny ale może na Allegro.
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Ja nie specjalistka, ale wiem, że kilka osób chwaliło serię transparentnych szminek Lumene.
O, mam je KLIK
Dziewczyny, dziękuję bardzo za wasze typy Jesteście kochane !
Dzisiaj buszowałam po sklepach, testowałam, całe łapki miałam kolorowe (), niestety niektórych propozycji nie było, nie umiałam znaleźć (np. Lumene), ale poszukiwania zakończyły się sukcesem - wpadła mi w oko najnowsza szminka Dior'a: Dior Addict High Shine i zamierzam ją kupić (nawet malutkie drobinki mi nie przeszkadzają... )

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Myszko, a czy to ma być pielęgnacyjna, czy zwykła? I jaki masz swój kolor ust? No i ciepła, czy chłodna ?
Ja bym poszukała w Maybelline.
Wolałabym odrobinę pielęgnującą, ale przeboleję jeżeli to będzie tylko zwykła, kolorowa szminka, poza tym odcień czerwieni obowiązkowo chłodny, a mój kolor ust to raczej blady, przygaszony róż.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dla mnie ważniejsza transmisja zacznie się o 00.10.
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo...
Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy () pokonają FRancję i tym samym awansują dalej.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Kuba Wojewodzki ladnie podsumowal to cale Euro w jednym swoich programow, kiedy to Maryla Rodowicz snula plany jak to zwyciezamy, ona mowi 'Wyjdziemy z grupy', Kubus tylko zasmial sie szyderczko '...chyba na lotnisko'.
Boskie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziś jeden z najgorszych dni w moim życiu Ehhhh... Ale na wizażu jestem po to, żeby się zrelaksować i żalić się nie będę... Kurczę, będzie chyba lepiej no. Gorzej już naprawdę być nie może...
Daguś, mam nadzieję, że dzisiaj wszystko jest już dobrze

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Boruc-on kompletnie do tej reprezentacji nie pasuje... to jest klasa.
Ewidentnie - pasuje jak przysłowiowy "kwiatek do kożucha"

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Eurożenua w naszym wykonaniu.
Wstyd.

Szkoda gadać.
A najbardziej mi żal kibiców, którzy pojechali zobaczyć tę żenadę na żywo.

A piłkarze nasi oczywiście będą mówić, że tak się starali, a jakoś nie wiedzieć czemu nie wyszło. Cóż.
Joasiu, święte słowa
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora