2017-11-27, 16:51
|
|
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Cytat:
Napisane przez be_zludna
Już nie czuje się winna, ale żadna mi nie powiedziała, co ze śledzeniem przesyłki na bjutibeju zwanym popularnie kolejkownia!
Kupilysmy z mamą takie same buciory. Są wciagane, nie usztywnione, sam materiał. Dopasowują się do nogi, więc stopa wygląda na malutka. Generalnie taniocha i strasznie wygodne. Oczywiście przypadkiem, weszłam czapkę obczaić. Nie pamiętam, kiedy tam coś kupiłam
https://www.cropp.com/pl/pl/dziewczy...9X/ankle-boots
Do tego szalik w H&M typu komin, taki mały, ciepły. Jasno różowy.
Mama jeszcze płaszcz jesienny, lekki oversize, ale bez przesady. Ale to bez promo.
Weszłam do Douglasa tylko powachac Opium klasyczne, żeby sobie przypomnieć, ale to mały Doug, no i nie było, pytają co szukam i mówię, że Opium, ale jest tylko Black. A głupia baba z morda, że przecież to coś innego niż Black Opium  wow, no brawo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
z kolejkownią bym pomogła ale nie wiem jak 
za zakupy! buty fajowe! wieki w Cropie nie byłam. Moze czas to zmienić 
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------
Cytat:
Napisane przez neath
Zdecydowanie lepsza  W filmach z Suchetem wątek nieprzerwanie, zmierza od początku do końca, zwroty akcji tylko dodają smaku, a w nowym filmie jakoś się ten wątek gubi co chwilę  Poza tym cały czas miałam wrażenie, że Poirot (w wersji Sucheta) nie zrobiłby pewnych rzeczy, które robił Branagh...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
  no i super nie muszę oglądać
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa
Dostałam pakę z Hair Store, prezent dla mamy już mam 
I prawie dla wszystkich, został mi tylko TŻ 
|

|
|
|