2005-10-06, 21:37
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gdzie w Poznaniu zrobią mi taka fryzurkę?
ja byłam tam w tym salonie Laurent Hair Studio
na 2 piętrze...
nie mogę sobie przypomnieć ile płaciłam... poprosiłam dodatkowo o prostowanie więc płaciłam trochę więcej- chyba razem 40 zł.
są tam zniżki na legitymację studencką...
tylko najgorsze, że nie mogę sobie przypomnieć która fryzjerka mi te włosy ścinała Chyba miała ciemniejsze włosy
Jeśli zdecydujesz się na ten salon - weź ze sobą to zdjęcie... Ja właściwie mam podobne cięcie - tylko że prostuję włosy...
Weź koniecznie zdjęcie, powiedz że chodzi właśnie Tobie o takie "warstwy", włosy stopniowane w ten sposób jak na zdjęciu... Mi też zawsze zależy na takim stopniowaniu i nigdzie nie potrafiono mi tego zrobić Fryzjerki osiedlowe cięły na dwie warstwy dookoła głowy A teraz mam po prostu dobrze wycieniowane włosy i układają się tak jak zawsze chciałam 
Przed ścinaniem powiedz również najlepiej jaką długośc mniej więcej ma mieć ta najkrótsza warstwa
Ja akurat jestem zadowolona z tego salonu. Byłam tam w czerwcu. Zachęciły mnie pozytywne opinie wizażanek Jesli Ty się zdecydujesz tam pójśc - mam nadzieję, że też będziesz zadowolona Ale jeszcze trochę się pokręć po forum, może jeszcze ktoś też podsunie jakiegoś dobrego fryzjera... Choć z tymi opiniami różnie bywa... kiedyś czytałam tu na forum, że jedna dziewczyna szukała jakiegoś dobrego fryzjera, chyba nawet w Poznaniu. Ktoś tam napisał jej o jakimś salonie, z którego był zadowolony, ona poszła a potem tu się wyżalała że ma coś strasznego na głowie... 
Różnie więc bywa z tymi fryzjerami...
Ja osobiście mogę powiedzieć, że w Kupcu byłam jak na razie tylko raz ale jestem bardzo zadowolona... Cena zresztą też jest przystępna... kusiło mnie pójście do Starego Browaru, do Beverly Hills... Tam skorzystałam z darmowej porady stylistki i właśnie tam poleciła mi takie mniej więcej cięcie jak pokazałaś na zdjęciu (myślę, że tam są bardzo dobrzy fryzjerzy, moga dobrze ciąć - styliści)... no ale cena okrutna! za tzw. full serwis, z myciem, modelowaniem i prostowaniem miałabym zapłacić ponad 100 zł... jak dla mnie to za dużo... Ale Mama mnie namawiała żeby tam iść bo styliści zawsze lepiej tną niż te panie na osiedlu No ale wybrałam Kupca i dobrze się złożyło... przyjęli mnie bez zapisów i to chyba nawet w sobotę... 
Życzę powodzenia!
|
|
|