Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-28, 08:34   #1408
nalesnikona
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Wczoraj znowu padłam razem z córką. A dziś wstałam z bólem głowy. W dodatku córka mi niedawno zwymiotowała..

Przy anemii wątróbka nawet wskazana (nawet w ciązy). Więc jeśli masz ochotę, to sobie zrób. Od jednej porcji jeszcze nikomu nic się nie stało 😉

Zaciskam mocno 👍👍😚

Uu mi też podskoczyło tsh. Mam zwiększona dawkę euthyroxu (wstępnie 37,5 później 50 a od tygodnia 75mg). Znowu mnie wysypało, w dodatku czuje się ciągle ospale. Sama nie wiem czy to moje zasypianie przy usypianiu córki nie ma związku z tą podwyższona dawką...

Dziś znowu głowa boli więc leżę w łóżku jeszcze. Ale muszę się ogarnąć i ziemniaki chociaż wstawić żeby do pierogów mieć.
zdrowia dla Was Dziewczyny!

gdy rośnie TSH może powodować senność, podwyższona dawka leku poziom hormonu TSH spada. Ale spada powolutku, więc może to trwać. Każdy reaguje inaczej. U mnie wiedziałam po twarzy, że mam skok tsh. (mam hashimoto, więc lubiło sobie czasem podskoczyć i zmaleć mimo tej samej dawki leku).
a teraz 175 mg biorę, a tsh w sobote dalej 2,8, więc za duże jeszzcze ;/

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7921963 6]Będą!

Cały szacunek dla sroki straciłam dobre kilka (?) lat temu jak wysmarowała posta o otwieraniu kosmetyków w drogeriach twierdząc, że musi sobie wszystkie tusze powąchać przed kupnem, bo jest alergikiem Hulaj dusza, piekła nie ma niech sobie jakiś frajer kupi wyschnięty tusz!
Ciepłego przyjęcia nie było, post usunięty ale smrodek został na zawsze.

Moje syfy na szczęście poszły sobie już w siną dal, widocznie miałam gorszy dzień. Została kropka przy nosie, ta z którą zawiązałyśmy już przyjaźń i jakiś jeden gojący się mały strupek

Wstałam dziś z mocą jak na ostrym kacu. Śniadanie nie pomogło, gorąca herbata też nic. Wypiłabym kawkę, ale głowa mnie boli i nie wiem czy ryzykować
Chyba się walnę do wanny i zrobię małe spa to może będzie mi lepiej [/QUOTE]
nie czytam jej bloga dokładnie.
Patrzę tylko na analizy składów
z tym mi się sprawdza.

małe spa dobre na wszystko
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora