Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-28, 14:04   #1587
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Karola, pracuję kochana, już 18 lat z rzędu praktycznie bez L4, na palcach jednej ręki można policzyć ale pracuję do 15-stej i po 5-ciu min. jestem w domu. Latem inna para kaloszy bo mam działkę a teraz pozostają mi książki, krzyżówki, puzzle etc. i szału dostaje...

Kass, a może jakaś terapia, żeby przepracować żałobę. Trochę ciężko tak się "dusić" zwłaszcza że Krasnal wymaga całodobowej obsługi i uwagi.

Evelinke, ja to chyba bym jednak wybrała opcje: nowe mieszkanie i starą pracę. Skoro mówisz, że nowa to zastępstwo..mhm.. a co jak osoba, którą zastąpisz wróci do pracy? I dobrze główkuje, że K. mógłby wtedy przy domu rozkręcić interes?
Natus zle zrozumiałam . No zima to taka czasami nieznośna pora. Ale ja tam zawsze sobie jakos czas zorganizuje. Zawsze jest cos do roboty a tez pracuje tylko na pol etatu ale za to jak pracuje to mnie nie ma w domu ponad 12 godzin . Trzy dni w tygodniu. Troche wykańczające. Szczególnie jak pociag jest opóźniony i nie ma miejsc siedzących ... piesia masz? On by Cie na spacery wyciągał

Cytat:
Napisane przez kasptak Pokaż wiadomość
Gosiurek, brałam w zeszłym roku chyba 3 miesiące i poza tym, że miałam gębę jak księżyc w pełni to nic mi nie pomogły. Tu problemem jest głowa zdecydowanie. Co prawda dostałam dziś od mojego kochanego doktora fure leków. Niestety u mnie psychoterapia nie wchodzi w grę, miałam 3 podejścia, za każdym razem mówiłam, co chcieli usłyszeć. Z resztą teraz terapia przy Krasnalu to w ogóle by była akrobacja. Może jak napiszę tą skargę to mi ulzy? Nawet płakać nie umiem.
Na weekend znowu przyjadą teściowie, a ja już wiem, że będzie kiepsko, w niedzielę 3, akurat mina 3 miesiące.
Karolina, zapomniałam napisać, że boskie te Twoje teriery, u nas mało popularne. Ja mam Jacka Russella, wariat jakich malo[emoji7] jak się czujesz?
Natuś, zawsze możesz przyjechać do mnie i pobawić się w ciocie jak Ci się nudzi. A ja bym się pouczyla [emoji41]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziekuje . Jack Russelki sa tez fajne, moje psy uwielbiaja je gonić ale nigdy nie udaje im sie ich dogonić. W ogole moje psy to sa strasznie przyjazne z wszystkimi psami ale szczególnie z terierami bo maja bardzo podobne rozmiary. Fakt ta rasa jest mało znana. Nie wiem dlaczego.

Cytat:
Napisane przez soul_me Pokaż wiadomość
Bry
Czarna tiramisu zaserwuje razem z chinkali, spoko

Karolina jakie dalsze kroki? Kiedy usg?
Ja tajskie zupki, mniaaaamm

Gosiurek kiedy ty rodziłas dokładnie?

Eve kurcze szok
Jeszcze 3 dni 😍

A myślisz ze kredytu nie dadzą ze wzgl ze umowa tymczasowa? Zastępstwo przez ciążę?
Czuje sie ok. Dziekuje. Czasem mnie brzuch zaboli ale leciutko. Skan mam 12 grudnia. Jeszcze troche. Ale wypływa ze mnie masa jakiejs wodnisty kremowej, białej mazi. Strasznie duzo tego. Musze wkładki cały czas wymieniać. I mam wrażenie z coraz tego więcej z dnia na dzien.

Wlasnie wyczytałam ze moge jesc jajka na miękko. Także dzis jajka w koszulkach na obiad
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora