2017-11-28, 15:28
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Grażyna i Janusz choinki szukają i na kolejki w sklepach już narzekają - cz. 7
Cytat:
Napisane przez eyo
ja tam sobie nie mogę chodzić po terenie mojego zakładu i niczego nigdzie odkładać ani chomikować 
(...)
|
a gdybyś mogła, bo właściele sklepu wydaliby oficjalne pozwolenie na odłożenie sobie np fajnych butów skórzanych, totalnie w Twoim typie, takich jak właśnie szukasz i potrzebujesz, to nie odłożyłabyś tylko i wyłącznie dla zasady? czy skorzystałabyś z tego, że skoro właściele przyzwalają, to widocznie masz takie prawo?
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------
naprawdę jest to ciekawe zagadnienie...
czy wy (przecwnicy odkładania), będąc sprzedawcami w sklepie np z obuwiem skórzanym, mając pozwolenie na odkładanie sobie jednej sztuki towaru w czasie promocji nie skorzystałybyście?
załóżmy sytuację. wchodzi promocja -50%. przychodzą super botki skórzane, piękne, fajnie zrobione, leżą idealnie, takich właśnie szukasz od miesiąca. Twojego rozmiaru (bo załóżmy że jest popularny) przychodzi dość mało i wiadomo, że przy takiej cenie zejdzie w mig. odkładasz sobie parę, żeby zapłacić na koniec zmiany, czy modlisz się przez cały dzień, żeby nie wykupili całego nakładu?
|
|
|