|
Dot.: Marnowanie czasu mimo głowy pełnej planów - wspierajmy się!
Mahdab ja zwykle chodziłam do ginekologów- mężczyzn bo fakt są delikatniejsi, ale od czasu "moralnego wzmożenia" profesjonalistów- mężczyzn, wolę poszukać lekarza- kobiety. Bo może na minimalny stopień solidarności jajników można jeszcze tu liczyć. Zobaczymy. Dam babce szansę bo szukałam lekarza blisko, specjalisty znającego się na interpretacji usg i interesującego się typowo kobiecymi nowotworami itd., więc jak przejrzałam profile lekarzy z okolicy, przejrzałam cennik itd. to ta babka mi przypasowała. Jedna wizyta mnie nie zabije. Najwyżej wrócę do kliniki, w której byłam przed operacją, choć wolałabym nie bo jest oblężona przez pacjentki z całego kraju, nastawiona głównie na przygotowania pod różne operacje. A ja potrzebuję kogoś do regularnych badań kontrolnych po prostu. A jak bym musiała się kiedyś znów operować to wiem już gdzie i zawsze mogę tam wrócić.
U mnie dziś trochę leniwie bo przewiało mnie,szczepienie osłabiło i niestety jakieś małe bakteryjne zapalenie pęcherza mnie dopadło. :-/ Także spałam dziś do oporu przytulona do kaloryfera i z konieczności musiałam trochę spuścić z tonu. Ale postanowiłam, że do jutra postaram się wrócić do pełnej formy.
|