Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam perfumy; szukam kosmetyków, perfum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-18, 10:58   #131
gwaihally
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
Dot.: perfumy; szukam kosmetyków, perfum

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
Ojej, to na pewno byłabym zainteresowana tymi pogrubionymi przez Ciebie plus na pewno próbkami Aqua di Roma, Ferrari czarne, Euphoria męska plus inne - jeśli by się znalazły (ale raczej świeżaki, aniżeli ciężkie, drzewne). Odlewka Mugler również brzmi kusząco - ale raczej niewielka ilość - około 3,4 ml na dobre wypróbowanie Co do dalimanii - również byłabym chętna, ale również malutka ilość - bardziej w formie próbeczki

Za zestaw mini lancome plus 20, a nawet 30 próbeczek - spokojnie mogłabym dołożyć krem pod oczęta - rezerwować dla Ciebie te wszystkie rzeczy?

Co do próbeczek dla mnie - byłabym zainteresowana jeszcze AA Lilia Bella, Versace Red Jeans, Burberry Brit Red, chętnie przetestowałabym także lżejsze escady

Ogólnie jeśli chodzi o takie zapachy jak: amor amor, inspiration, nina, black - to jeśli miałabyś większą ilość - 2,3 sztuki - to chętnie przyjmę Całą resztę chcę tylko przetestować

Co do uzupełnienia ilości próbek przez Ciebie - zdaję się na Twój gust Z tym, że preferuję raczej lżejsze zapachy, bardzo lubię różane,jaśminowe, fiołkowe i konwaliowe nuty A także grejpfrut i zielone jabłuszko

Dobrej nocy
Większej ilości tych próbek nie mam. Tak trochę więcej to sie umawiamy na Cologne i Dalimanię. Reszta to będzie... sama nie wiem, bym musiała zajrzeć do próbek. Na pewno różnie, jednych mniej drugich więcej. Na przetestowanie na pewno wystarczy. Lilia Bella nie mam, ale może inne Aqua Allegoria się znajdą. Red Jeans mam. A Brit Red chyba też nie, wiem że miałam, ale chyba już wyszedł. Nie ma spray obsypię Cię próbeczkami lekkimi damskimi i różnymi męskimi.
To ja prosze te wszystkie rzeczy od Ciebie
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując