Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg w tydzień
Wątek: 5kg w tydzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-18, 11:38   #14
enex
Zakorzenienie

Red face Dot.: 5kg w tydzień

Cytat:
Napisane przez Yeti83 Pokaż wiadomość
Tak wiem, że złamałam regulamin. Już wczoraj ktoś mi zwrócił na to uwagę, ale nie mogłam ani usunąć ani zaedytować postu ( a może mogłam, ale nie wiem jak to zrobić). Przepraszam.
Teraz wątek jest w odpowiednim dziale, więc może by tak "odedytować" mój post?
Ludowa, prawdę mówiąc niejestem świadoma zagrożenia jakie ta dieta niesie. Nie rozumiem tych wszystkich uwag - no co, Wy jesteście wszystkie ze szkła? Takie kruche i chorowite, że nie możecie na 2-3 tygodnie odmówić sobie koryta? Widocznie nie potrzebujecie, ale są na tym forum dziewczyny, które naprawdę mają problem z tuszą, i nie odchudzają się po to, żeby udoskonalić swój płaski brzuszek.
A może po prostu macie słabą wole i na samą myśl o takim wyrzeczeniu robi Wam się słabo? Ja się czuję bardzo dobrze i nie uważam, żeby w jakikolwiek sposób krzywdziła samą siebie. Człowieka ciężko zabić, więc od kilkotygodniowej głodówki z pewnością nie umrę.

Jednako głupota ludzka nie zna granic...
Yeti 5kilo się nie przytyje w tydzień, więc po jaką cholerę upierać, żeby ekspresowo tyle chudnąć? I po jaką cholerę za cenę metabolizmu na minimum i olbrzymiego ryzyka napadów wygłodzonego organizmu...?
Bez obrazy, ale mam nadzieję, że raz dorośniesz i zmądrzejesz, bo jak narazie prezentujesz dość nienormalne i dziecinne poglądy...
I nie ma tu nic do rzeczy, że napisały ci to osoby z prawidłową wagą. Myślisz, że ktoś kto już nie ma fałdek, albo nadwagi jest totalnym bezmózgowiem i od razu biedakiem, bo nie potrafi tyranizować własnego ciała!? I że mądrość dietetyczna idzie w parze z tuszą? Obrażasz innych, bo na odwrót ty sama nie potrafisz się odchudzić zdrowo, albo jak?
Bo doprawdy nie rozumiem twego ataku na ludzi, którzy doszli zdrowo do prawidłowej wagi i co jak co ale znają się od strony fachowej na ciele ludzkim...zabrzmiało to jak "szczupły to głupi"..
enex jest offline Zgłoś do moderatora