Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-11-30, 12:51   #2167
mialavi
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny! Będę dziś myśleć intensywnie nad ciastem, w razie W jeszcze na urodziny swoje za 2 tyg mam już pomysły

U nas mazurki na każde święta, w ogóle mam wrażenie czasami, że u nas to się przesadza z jedzeniem. Dużo jadła, dużo roboty, stoły pełne, czasami ze 2 dania ciepłe jeszcze, a ludzi w pierony... bo u nas zebrać 30 osób to jest taka mega bliska rodzina. W sobote to pewnie 40tka osób będzie jak nic...

Blanka, babcie sobie oczy wydrapią zanim dziecko zobaczą
Ja to zawsze zastanawiałam się, co kierowało moimi dziadkami przy nadawaniu imion dzieciom...
Dziadek-Jan, Jego syn- Jan, Jego córka- Janina
To teraz ja : dziadek Józef, syn Józef, córka Józefa babcia Stanisława syn Stanisław ... na szczęście mają wiexej dzieci więc też musieli nadać inne, ale tak się zastanawiam czemu żadna ciocia nie dostała imienia Stanisława
Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Mialavi a nie możesz takiej samej kiecki dorwać stacjonarnie a tą zamówioną później zwrócić?

Polinezyjka, bingo! Jubilat

Tanzanka, widać, że synek 😀 piękna pamiątka i super, że już znacie płeć

Powiem Wam, że bardzo miło mi się wróciło do pracy. Nie wiem czy stesknily za mną czy ja już zaczęłam gnić w domu, czy sytuacja mnie zmieniła...ale ogólnie tak na lajcie teraz mam, wcześniej jakoś tak wewnętrznie byłam poddenerwowana[emoji57]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zlikwidowali u nas Mango stacjonarne 😐
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora