2017-12-02, 10:33
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
blaira ja też tak mam. Wczoraj mega to wyczułam i dziś aż mnie zakłuło. Miałam że to pęcherz przepełniony ale wcale nie było lepiej po wc.
Cytat:
Napisane przez Qazsew
Dzien dobry
I to jest idealna zona 
U nas w niedziele zaczniemy 20tc  obudzilam sie dzis w nocy na siku,polozylam sie a tu mnie dziecko postanowilo skopac zebym za szybko nie usnela  mam nadzieje ze jak sie juz urodzi to nie bedzie tak altywne w nocy  bo teraz budzi sie do aktobacji po obiedzie i ok 23 
|
Zacny wiek ciążowy 😎
Ja jakoś nie czekam na te kopniaki. Tak mi córka dała popalić w pierwszej ciąży, że okropnie to wspominam. Ciągłe kopanie w żebra aż płakałam nieraz.
A co do pór aktywności dziecka w brzuchu, to słuchajcie uważnie swojego ciała i dziecka, bo po porodzie to będą właśnie też pierwsze największe aktywności dziecka o tych porach. U mnie było to o 23 i 2 w nocy... I córka z dwa mce mi się przestawiała...
Dzień dobry,
Mąż mi się zatrul owocami morza z kolacji i teraz zdycha w łóżku. Ja ogarniam mieszkanie na tyle ile córka pozwala. Poszła spać wczoraj o 20 wstała o 23 i dyskusje sobie urządza. Pić jej się zachciało. Wypiła 0,5l wody i mi się posikała o 1 w nocy. Przebrałam ją i jej spać. A o 3 w obudziła że znowu jej się chce siku 🙈 i tym sposobem ja wstałam dziś o 10. I właśnie jak nigdy nic piję sobie kawę i Was czytam.
Zaczęłam robić dwie bombki ze styropianu. Nie mogę się zdecydować która ładniejsza, a chce na choinkę same takie zrobić 🙄 w ogóle to wymyśliłam sobie, że tę naszą małą sztuczną choinkę chcę w te bombki, białe lub niebieskie (tylko) światełka i do tego w zależności od koloru światełek, to białe lub niebieskie łańcuchy 😊
Groszek Super! Zrób nam zdjęcia twoich typów wózków 😊 mimo że na jeszcze nie czuje fazy szukania to wasze chętnie zobaczę 🙄
|
|
|