Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-19, 11:14   #446
jazmine
Zadomowienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Ja na przykładzik będę dzisiejszego dzionka miała (mam nadziejkę) dwa osiągniątka w postaci wpisików do indeksiku z dwóch przedmiocików - wuefiku i realioznawściątka.
i niech się tylko ktoś przyczepi

Będziemy pisać jak nam się podoba, a jak się komuś nie podoba - wiadomo co

Prosimy o niewprowadzanie przykrej atmosfery w kolejnych wątkach. Z góry dziękujemy.
I koniec.

Dzień dobry Asiu. Widzę, że cała reszta śpi Ja lecę. Do zobaczenia

Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001 Pokaż wiadomość
Oj tak! zgadzam się w całej rozciągłości. Czasem stosuję zasadę a'la Scarlett O'Hary (?jak się to pisze?): Jutro też jest dzień....Pomyślę o tym jurtro!. Rankiem problemy dnia wczorajszego wydają się malutkie czasem wręcz znikają...

Widzę, że nastał czas dyskusji na temat naszego nowego wątku... myślę, że czwarta część umrze śmiercią naturalną właśnie dlatego, że w zasadzie wszystko o Tru już zostało napisane, zebrane w kilka tzw pigułek.
A my cóż... ciut się polubiliśmy i zostaliśmy więc outsiderami, powstał ten wątek plotkowy co by kontynuować nasze znajomości ale właśnie na takiej luźnej płaszczyźnie- z czego ja jestem bardzo zadowolona.
Popieram wszelkie wpisy na temat osiągniątek, papatek, zwierzątek i parowarów itp. Po części żyję naszym wątkowym życiem, jest dla mnie odskocznią od obowiązków domowych, pracy i studiów.
Wszyscy są mile widziani, dla mnie nie stanowi to problemu o ile nie zarzucają nam braku uwagi i niechęci do udzielania pomocy. Bo tak nie jest!

Jazmine życzę smacznego tak przy okazji!
dziękuję na razie raczkuje w tym temacie...

Co do watku - dla mnie osobiscie szkoda że tak się to wszystko potoczyło, tak jak napisała Kasiaoli- po pewnym czasie- (2,5 czescie wątku) rozmiar spraw technicznych się zmniejsza....mam wrazenie że terazniejszy podział jest niekorzystny zwłaszcza dla osób które potrzebuja wiedzy truskawkowej...

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora