Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-04, 13:14   #2015
Shelby_a
Zadomowienie

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
My mamy juz chrzestnych wybranych - mojego brata i siostrę Męża. Jak ona nic nie odwali i zrobi w końcu to bierzmowanie to nie bedzie problemu. Mam nadzieje, e ksiadz nie bedzie robił problemu, ze nie ma slubu kościelnego, bo w pół roku go chyba nie załatwia.
Wydaje mi sie, ze nie powinien zrobic problemu, bo do koscielnego tez jest bierzmowanie potrzebne.
Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
U nas jest podobna sytuacja. Chrzestnym będzie moj brat, a na chrzestna chcieliśmy siostrę narzeczonego ale ona nie ma bierzmowania i jakoś niespecjalnie chce je załatwić... Jeszcze rzuciła tekstem żebyśmy to my załatwili 🤦☠♀️ I mamy lekki problem...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Jak dla mnie, tylko takie ubranka mogłyby istnieć [emoji1] Tylko szkoda, że będą na początek za duże. Ale nic straconego - będą na później [emoji5]

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Tez słyszałam o łożysku, że szybciej dojrzewa. No zobaczymy jaka podejmie decyzje moja gin.

Mnie to po prostu zatkalo. Jak to Wy macie zalatwic?! To jednak moja siostra nie jest taka zla, bo "tylko" bywa wredna dla mnie. Kurcze to jaka ona chce byc ciocia? Wydaje mi sie, ze to jednak jest jakies wyroznienie dla tej osoby.
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
I nigdzie nie chcieli zaświadczenia o spowiedzi? U nas to standard.
Bierzmowanie na bank musi być

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja jak mialam byc chrzestna to ksiadz powiedzial, ze zawsze daje kartki do spowiedzi. No bo to tak nawet glupio by bylo, ze "masz pomagac wychowywac w wierze" a tak naprawde to nawet na chrzcie do komunii nie pojdziesz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Shelby_a jest offline Zgłoś do moderatora