Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-19, 19:20   #857
fiziolda
Przyczajenie

Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic

Bardzo proszę o ocenę:

Pharmaceris H-SEBOPURIN, Specjalistyczny szampon normalizujący do skóry łojotokowej, włosy przetłuszczające się.

skład:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Betaine, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Piroctone Olamine, Panthenol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide, Arctium Majus (Burdock) Extract, Citric Acid, Zinc PCA, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Biotin, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Parfum, CI 19140, CI 16035, CI 42090

Rzeczywiście może wyregulować skórę głowy? Bardzo może podrażnić? No i jak to jest z tym Sodium Laureth Sulfate? Czy w szamponie dla włosów przetłuszczających się może on być na drugim miejscu w składzie?

A może polecicie mi jakiś inny szampon do głupich tłustych włosów?

Mam nadzieję, że nie proszę o analizę czegoś co już było analizowane, przejrzałam cały wątek ale może coś mi umknęło

Z góry wielkie dzięki!! Aha - jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy dziewczyny!!! Łał!
fiziolda jest offline Zgłoś do moderatora