2017-12-05, 06:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
Napisane przez rybcia34
My po wizycie  Z dzieckiem wszystko dobrze. Prawidłowo się rozwija, prawidłowo rośnie kazda część ciała. Gin nie zmusza nas do połówkowego, uważa,że skoro dr od prenatalnych również tak uważa to jako takiej potrzeby nie ma. Twierdzi jednak by lekarz przejrzał serduszko bo jest istotne, ale konieczności też nie ma. Piękny dzieć. Nadal bez siusiaka, więc Lilia zostaję  Foci nie ma, mała pokazywała się od tyłu nam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------
Kolejna wizyta 4 stycznia a do doktora innego umawiamy się w połowie stycznia  Ale tylko na przegląd serduszka w zasadzie
|
za wizyte i super ze zdecydowaliście się na to usg, ono jest bardzo ważne, zwłaszcza na to serce
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka
Ja tez nie kojarze zeby Dzastina sie odzywala. Tylko, ze ja lepiej nie bede sie odzywac bo dzis zapomnialam ze nasza Malinka jest w spa 😎 po prostu przewidzialam, ze ja wypisza i zdazy na swoja planowana wizyte 
Zrobilam sobie w dzbanek herbatke z gozdzikami, cynamonem, cytryna, pomarancza i miodem 😍 wypilam do kolacji kubek i jeszcze pozniej kubek ale na szczescie cukier po godzinie od kolacji byl w porzadku (miod... 😒  👍
|
mam faze na goździki herbe uwielbia taką
Cytat:
Napisane przez domii29
Znowu mam zgage  jakby wierzyc w zabobony to moje dziecko strasznie wlochate bedzie skoro w 16tc juz zgaga mnie meczy
|
hehe chyba tak, bo strasznie szybko cię męczya co dopiero będzie póxniej 
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
No i tak się skończyło moje nadrabianie ... mam atak kolki nerkowej ( nie wszystkie Dziewczyny wiedza o istnieniu moich kamieni na nerkach [emoji20]- Boże wiecznie mi się cis dzieje ... zaczyna mnie to irytować z lekka ... ) - bo przecież nie moze być za zbytnio kolorowo [emoji57][emoji22][emoji20] Chodzę po domu i rycze - nie mogę sobie z tym bólem poradzić a niestety mąż pojechał na piłkę ... nie wiem co mam robić ... Myślałam ze mnie oszczędzi w tej ciąży ale nie bo po co ... [emoji20] Jezuuu nie wiem jak sobie ulżyć ... tak strasznie się boje o Mała ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
ojej biedna jak się czujesz?
|
|
|