Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2018 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-12-05, 06:57   #2982
Ladymama85
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
My po wizycie Z dzieckiem wszystko dobrze. Prawidłowo się rozwija, prawidłowo rośnie kazda część ciała. Gin nie zmusza nas do połówkowego, uważa,że skoro dr od prenatalnych również tak uważa to jako takiej potrzeby nie ma. Twierdzi jednak by lekarz przejrzał serduszko bo jest istotne, ale konieczności też nie ma. Piękny dzieć. Nadal bez siusiaka, więc Lilia zostaję Foci nie ma, mała pokazywała się od tyłu nam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Kolejna wizyta 4 stycznia a do doktora innego umawiamy się w połowie stycznia Ale tylko na przegląd serduszka w zasadzie

za wizyte i super ze zdecydowaliście się na to usg, ono jest bardzo ważne, zwłaszcza na to serce

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Ja tez nie kojarze zeby Dzastina sie odzywala. Tylko, ze ja lepiej nie bede sie odzywac bo dzis zapomnialam ze nasza Malinka jest w spa 😎 po prostu przewidzialam, ze ja wypisza i zdazy na swoja planowana wizyte
Zrobilam sobie w dzbanek herbatke z gozdzikami, cynamonem, cytryna, pomarancza i miodem 😍 wypilam do kolacji kubek i jeszcze pozniej kubek ale na szczescie cukier po godzinie od kolacji byl w porzadku (miod... &#128530 👍

mam faze na goździki herbe uwielbia taką

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Znowu mam zgage jakby wierzyc w zabobony to moje dziecko strasznie wlochate bedzie skoro w 16tc juz zgaga mnie meczy

hehe chyba tak, bo strasznie szybko cię męczya co dopiero będzie póxniej

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No i tak się skończyło moje nadrabianie ... mam atak kolki nerkowej ( nie wszystkie Dziewczyny wiedza o istnieniu moich kamieni na nerkach [emoji20]- Boże wiecznie mi się cis dzieje ... zaczyna mnie to irytować z lekka ... ) - bo przecież nie moze być za zbytnio kolorowo [emoji57][emoji22][emoji20] Chodzę po domu i rycze - nie mogę sobie z tym bólem poradzić a niestety mąż pojechał na piłkę ... nie wiem co mam robić ... Myślałam ze mnie oszczędzi w tej ciąży ale nie bo po co ... [emoji20] Jezuuu nie wiem jak sobie ulżyć ... tak strasznie się boje o Mała ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ojej biedna jak się czujesz?
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora