Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar IV
Wątek: Scent Bar IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-19, 19:23   #2483
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Tak różne historie, tak podobne emocje...
W mojej głowie od wielu lat tkwi pytanie: co by było, gdyby żył.
Był moim przyjacielem. Nie, nie była to miłość, nie było dotyku rąk, żadnych zapewnień. Obje byliśmy zbyt młodzi, zbyt gniewni, zbyt poranieni na taką bliskość. Po prostu spędzaliśmy ze sobą każdy dzień, czasem rezygnując z pójścia do szkoły, żeby godzinami pić herbatę w kawiarni czytając, pisząc, gadając...
Zastanawiam się ciągle, czy ta tkliwość, te ogromne emocje były we mnie już wtedy, czy pokochałam go kiedy odchodził walcząc miesiącami o życie... Czy i teraz to miłość, czy tylko tęsknota za wspomnieniem, poczucie straty?
Być może gdyby żył dziś już nie bylibyśmy blisko, być może kontakt by nam się urwał, bylibyśmy sobie obcy? Ale być może gdyby był przy mnie nie wpadłabym w depresję, która zabrała mi trzy lata życia? Może byłabym dziś bardziej normalna?
jakakolwiek jest odpowiedź na to pytanie, wolałabym nie tracić już nikogo w taki sposób... Szczególnie, że ja nie mam nadziei na to, że spotkam Go w innym świecie.

Myszko, Favkes, Annmarie...

Rozumiem co czujesz i przesyłam wirtualny uścisk, chociaż to niby żadna pomoc, żadna ulga, to może fakt, że jest ktoś kto ma podobne odczucia, spotkało go coś równie smutnego, wywoła drobny uśmiech na twarzy...

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
jasne
Kibicki jakie typy na dzisiejszy mecz? Ja delikatnie mówiąc nie przepadam ani za portugalią, ani za niemcami ale z dwojga złego wolę Niemcy
Oglądam i kibicuę Portugalii ()
Najbardziej oczywiście zależy mi na sukcesie Włochów, ale Portugalię i Hiszpanię bardzo lubię, więc też im kibicuję, no chyba, że ich przeciwnikami jest Italia (tak jak w meczu, który odbędzie sie za kilka dni: Włochy-Hiszpania).

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
chyba skróciłaś okres mojego wahania...
Co prawda nie mam pojęcia o co chodzi, ale nie zastanawiaj się zbyt długo, bo różnie bywa i potem, kiedy jest za późno, można żałować, że nie zrobiło się czegoś wcześniej...

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Myszko Favkes Annmarie Sabbath
Nie przychodzi mi nic mądrego do powiedzenia, więc tylko mocno Was przytulam, Dziewczyny
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora