Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapachy z ogonem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-07, 16:37   #27
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: Zapachy z "ogonem"??

Cytat:
Napisane przez koko
Ogon ma też Flowerbomb. I to niezły.Przekonałam się o tym dzisiaj.
A ja zupełnie nie zaliczam Flowerbomba do zapachów z warkoczem. Ani trochę! Zapach z warkoczem to coś co jest wyczuwalne przez dłuższy okres czasu - taka smuga zapachu owinięta wokól skóry, wyczuwalna dla innych. Takimi zapachami są dla mnie Kenzo Słonik, Organza edp i Indecence, Angel, Tresor i Poeme, Poison i sporo innych. Takim zapachem nie jest Flowerbomb, który obezwładnia słodyczą przez pierwszą godzinę - aż to zemdlenia. Jest faktycznie mocny piekielnie. Po czym zmienia się nei do poznania, mięknie, łagodnieje i trzyma się bardzo bliziutko skóry. Zanim kupiłam F. przeczytałam wszystkie opinie w sieci o tych perfumach i najczęsciej pojawia się zarzut o straszliwej nietrwałości. Zgadzam się z tym poniekąd - po godzinie zmienia się nie do poznania

Dla mnie Collection i Flowerbomb to zapachy odmienne, choć może mają trochę wspólnego - można się dopatrzeć troche podobieństwa, ale Collection ma klasę, której brak Flowerbombowi, niestety. F. jest o wiele bardziej płaski i bardziej mdlący (przeżywam właśnie falę niechęci do niego).

Edytowane przez Smoczyca
Czas edycji: 2005-10-07 o 16:42 Powód: dopisek
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując