Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolczyk w wardze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-19, 20:48   #4
spioch7
BAN stały

Dot.: kolczyk w wardze

od dwoch dni jestem szczesliwa posiadaczka kolca w wardze na poczatek mam dluzszego labreta pozniej zmienie na podkowke tzn byc moze za 2 tyg. Mam tez kolca w pepku i moim zdaniem nie ma co porownywac poniewaz mnie ani jedno ani drugie nie bolalo ale tak serio moim znieczuleniem bylo myslenie tzn wyobrazalam sobie ze bedzie grzebal w tej warde dlugo igla a tu mile zaskoczenie chwila i dziurka juz byla.Zeby miec blizej ust musisz powiedziec ze chcesz w przyszlosci nosic kolko to zrobia taka odleglosc by bylo wszystko dopasowane.Kolczyka nie powinno sie wyjmowac "do szkoly" moje skromne zdanie albo chcesz go miec i nie ukrywac albo nie i sie mie kluj to jest odpowiedzialnosc za swoje czynysa jeszcze takie przezroczyste zatyczki ale nauczyciel zauwazy jesli bedzie patrzyl z bliska. nie mowie tego zgryzliwie nie odbieraj tego taakPo za tym jesli bedziesz wyjmowala kolczyk podraznisz kanal jest duze prawdopodobienstwo ze dzuira sie zarosnie w kilka godz.Przede mna byla dziewczyna ktora wyjela na 2 godz kolec z wagi i byla drugi raz przebic
spioch7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując