2017-12-05, 12:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fat nie fit
Cytat:
Napisane przez Roseslove
Pytanie skierowane jest do kobiet i mężczyzn. Nie podoba mi się moda na fit, mocno widoczne mięśnie u kobiet. Wolę już trochę tłuszczyku, okrągły kształt. I sama też wybieram naturalny ale nie gruby wygląd. Nie przemawia ta moda do mnie. Oglądałam właśnie zdjęcia z przemian, jak różne osoby chwalą się nawzajem ale na większości zdjęć cała metamorfoza to inne ustawienie do zdjęcia.
Kurde, jestem jedyna czy też tak macie?
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------
Próbuję zająć czymś myśli stąd takie dziwne pytanie.
|
Mi też się podoba bardziej zaokrąglona sylwetka u kobiet, sama chce taka mieć i prawie osiągnęłam swój "ideał", ale doceniam pracę włożoną w budowanie mięśni i dietę. To naprawdę jest wyczyn, szczególnie dla kobiet, które mają całkiem inna gospodarkę hormonalną od mężczyzn.
A tak ogólnie to uważam, że każdy sam decyduje o swoim wyglądzie i na co dzień nie interesuje mnie to, kto jak wygląda .
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------
No i wydaje mi się, że i tak wyćwiczone ciało wygląda lepiej. Nie trzeba pakować, ale ramiona, które czasem podniosą 5kg na obie strony, wyglądają o wiele ładniej, nie ma co się oszukiwać.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
|
|
|