Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-19, 21:49   #2893
DsC
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ale napewno tam kogos poznasz, jakies kolezanki czy kolegow i pokaza Ci miejscowosc i nie bedziesz sie nudzila lepszy wyjazd z rodzicami niz siedzenie w swoim miescie i nuda..
A zadna z Twoich kolezanek nie chciala z Toba jechac? TŻ nie mogl tez? ?
tz nie bo nie zyje dobrze z moimi rodzicami. tzn. mozna tak powiedziec ze nie znaja go ale z gory go przekreslili... no ale trudno...moze kiedys sie przekonaja. jak pisalam wczesniej miala ze mna jechac kuzynka ale 1 lipca jedzie do chlopaka a ja wroce dopiero po 1... i lipa..ale za to bedzie wiecej miejsca w samochodzie
a po austrii podobno mam jechac JA za sterami

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
DsC kiedys pisalam ale nie widziałam żebyś mi odpisała więc jeszcze raz napisze
bo Ty się rozglądałaś kiedyś za jakąś wyższą szkołą nie znalazłaś już coś ciekawego? i zastanawiałaś się też nad WSJO nie
przepraszam zetko nie zauwazylam
rozgladalam sie i rozgladam sie tylko za wyzszymi szkolami znalazlam sobie w krakowie ale to prywatna i troche droga wiec nie wiem co z tego bedzie ale znalazlam tez u siebie w miescie tlumacza...i babka powiedziala ze jak zdawalam rozszerzenie to spokojnie moge skladac takze zobaczymy. w sumie tz ma juz tutaj stala prace wiec moglabym zostac znalazlam tez w rzeszowie ale nie pamietam teraz jak sie nazywala nie wiem co zrobie, ale zloze chyba to tych 3... do ktorejs chyba sie dostane, nie? i hope so..

mam nowego kompa, laptopka i nie umiem sie przyzwyczaic z vista niestety no ale coz az dziwnie mi sie pisze :P