Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2019 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-05, 22:07   #1142
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 2

Cytat:
Napisane przez blondynka28 Pokaż wiadomość
mariamarysienka czytam watek PM 2019 cz I i wynalazłam masz wesele w Diamentowej w Wilkołazie? naprawde tak blisko mnie mieszkam 10 km od tej sali super sala jest piekna choc ja mam na innej gdzie mam troszke taniej jeszcze ale rowniez ogladalam tą sale i tak wogóle to mamy w tym samym miesiącu tylko ja wczesniej dwa tygodnie co cię tutaj sprowadza bo z innej części Lubelszczyzny pochodzisz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Fajna opcja full z alhoholem moja sala nie zapewnia wódki a jaka byście polecały myślałam Stock Pan Tadeusz Wyborowa a ostatnio odkryła Ogiński i biały bocian czasu dużo ale szybko zleci a wódka się nie psuje i jeść nie woła zastanawiac sie juz mozna
Po pierwsze mam małą prośbę - używaj troszkę znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się czyta to, co piszesz

A jeśli chodzi o salę, to jednak nie robimy w Diamentowej. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na inną, bo oszczędności (około 20 tysięcy) oraz to, że tamta ma lepsze otoczenie i jeszcze parę innych szczegółów

Pisałam, że jestem z powiatu lubelskiego, więc to bardzo blisko

A co do wódki, to my myślimy o Palace

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora