Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-12-06, 09:35   #4807
OlaM
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Używałam przez kilka lat, a później zmieniłam na Opti Free właśnie, bo bardziej się opłacał. Jakoś rzadziej są na niego promocje. A na to nawilżenie nie zwróciłam uwagi - nie widzę różnicy albo tak mi się wydaje.
Akurat Opti Free nie miałam, więc może faktycznie między nim a Solo Care różnicy nie ma, ale w porównaniu z innymi płynami, w tym Baush & Lomb, to osobiście widzę różnicę. Jak te same soczewki trzymałam w innych płynach to w ciągu dnia miałam wrażenie większego dyskomfortu (wysuszenia), a dodatkowo soczewki częściej zachodziły mi jakby mgłą (kto używa soczewek to wie o co chodzi ) i musiałam je w ciągu dnia przemywać.

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
Hahah bierz!
Jestem blisko
Kusi mnie sypaniec Becci

Cytat:
Napisane przez cebulki Pokaż wiadomość
mam pytanie do uzytkowniczek korektora Tarte Shape - czy on nadaje sie pod oczy dla skóry dojrzałej ?
i jeszcze jedno czy woda termalna ma termin przydatności? znalazłam w szafce połowe dużego opakowania wody Avene i nie ma tam żadnej daty . Nie wiem czy to używac czy nie a napewno troche juz ją mam.
Na pierwsze nie odpowiem, bo nie mam i nigdy nie używałam tego korektora, natomiast co do wody termalnej, to ja mam akurat Uriage i na dnie jest data przydatności do użycia. Z tego, co pamiętam, to na wodach La Roche Posay też jest to podawane.

-------
Czy ktoś wie, jak to jest w internetowym Douglasie z kodami na 40 zł w przypadku anulowania zamówienia internetowego?
Wrzuciłam sobie do koszyka szminkę i wpisałam kod na 40 zł za uzbierane punkty, a teraz myślę czy ją chcę .