2008-06-20, 22:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie o staż - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Ile mniej więcej trwa rejestracja na bezrobociu oraz załatwienie formalności związanych z odbyciem stażu.
I jeszcze jedno 
Słyszałam od koleżanki, że stażysta ma pracować po 6godz dziennie a nie tak jak zwykle się to zdarza po 8...jaka w tym prawda  ?
|
Wszystko zależy od tego czy są kolejki, jak nie ma sprawę załatwiasz od ręki, proste.
Na stażu 8 godzin niestety.
Cytat:
Napisane przez _aaniaa_
Hej, mam pytanko
W tym tygodniu ukończyłam studia licencjackie, a od października chce rozpocząć studia magisterskie uzupełniające - dzienne. Czy w trakcie wakacji mogę odbyć 3 miesięczny staż??
|
Teoretycznie możesz,ale praktycznie zapytaj w PUP. Jeśli mają staże przewidziane np na pół roku z góry, to nie będziesz mogła go przerwać po 3 mc z tytułu edukacji trybem stacjonarnym.
Cytat:
Napisane przez Brook
studiuje zaocznie powinnam teoretycznei isc juz do pracy jednak ja jestem uparta na staż w wawie gdzie trzeba znac dosyc dobrze ang. moj jest na poziomie komunikatywnym wiec nie wiem czy isc na staz i liczyc ze w praktyce sie podciagne czy isc zamiast na staz to na kurs angielskiego a po poltora roku na staz dopiero jak skoncze studia zaoczne? czy to nie bedzie za pozno na zbieranie doswiadczenia?
|
DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY!
|
|
|